Mirela Vaida o atacă pe Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2020, 16:24
Mirela Vaida a făcut declarații despre situația cu care se confruntă emisiunea Acces Direct din cauza celor doi invitați, Veronica și Viorel Stegaru, care, între timp, au fost concediați din trust.

Mirela Vaida, din postura de prezentator al emisiunii Acces Direct, susține că s-a exagerat foarte mult pe baza acestui subiect și a făcut o paralelă neașteptată între cuplul din Vaslui și celebrul cuplu de odinioară, Monica și Irinel Columbeanu: ”Lumea a înțeles că ei (n.red. – Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, – a spus Mirela Vaida.

Citește și –  Iulia Albu, replică dură pentru fostul soț, Mihai Albu: „Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul”

”Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a mai spus Mirela Vaida la DC News TV.

Citește și – Elena Ionescu, mesaj dur la adresa lui Ruby: „I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Mirela Vaida o atacă pe Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!