Meghan Markle va merge fără Prințul Harry în America. De ce a luat această decizie

De Oana Savin pe
Fosta actriță americană Meghan Markle, a decis să meargă singură în Statele Unite ale Americii să își viziteze familia, însă fără a fi însoțită de soțul ei, Prințul Harry al Marii Britanii.

Ducesa de Sussex a luat această decizie după ce sora sa vitregă a declarant că dacă tatăl lor va muri, va fi din vina lui Meghan. Mai mult, Theomas Markle a afirmat că nu va înceta să vorbească cu presa cât timp fiica sa nu îl va accepta din nou în viața ei.

Astfel, Meghan ar urma să călătorească singură în SUA în această vară, pentru a-și vedea familia și prietenii.

Citește și: Cu ce se ocupa Meghan Markle înainte să devină cunoscută

Plănuiește să facă o vizită neoficială, personală, în această vară, pentru a-şi vedea familia şi prietenii. Va merge în New York şi apoi în Los Angeles”, a dezvăluită o sursă apropiată familiei, vitată de Daily Mail.

Potrivit publicației americane US Weekly, fosta actriță vrea să se întoarcă în țara natală înainte de a deveni mamă pentru prima oară.

Ne așteptăm să auzim de un mic prinț sau prințesă în 2019”, a mai spus sursa citată.

Citește și: Ce a moștenit prințesa Charlotte de la bunica sa, Diana FOTO

Ducii de Sussex urmează să meargă într-o vizită oficială în America în anul 2019. Până atunci, ei mai au programate câteva vizite oficiale în luna octombrie a acestui an în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Regatul Tonga.

De curând, ducesa a anunțat că își va însoți soțul la Jocurile Invictus, ce vor avea loc între 20 și 27 octombrie.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro