Gestul emoționant făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 septembrie 2022, 17:50

Meghan Markle s-a alăturat soțului ei, Prințul Harry, și familiei regale pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatei Regine Elisabeta a II-a. Ea a participat la ceremonia religioasă de la Palatul Westminster, unde sicriul cu trupul neînsuflețit al suveranei va sta în stat până pe 19 septembrie, când va avea loc înmormântarea.

Meghan nu a interacționat cu Prințul William sau cu Kate Middleton, care se aflau la doar câțiva pași distanță, însă ducesa de Sussex a făcut un gest emoționant în fața sicriului regal. Meghan a fost fotografiată făcând o reverență lângă sicriul Reginei. A fost o manifestare publică emoționantă a respectului și dragostei pe care le are pentru bunica lui Harry, notează elle.com.

Ce gest emoționant a făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a
Prințul Harry

Meghan și-a consolat cu gesturi tandre soțul în timpul evenimentului emoționant. Harry a fost fotografiat ștergându-și o lacrimă de pe față la un moment dat, iar cuplul s-a ținut de mână când a părăsit Palatul. A fost singurul cuplu regal care a făcut acest lucru.

Ce gest emoționant a făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-aIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Harry și Meghan i-au fost apropiați Reginei, cuplul alegând să-și numească fiica Lilibet după porecla din copilărie a regretatei suverane.

Avem o relație cu adevărat specială. Vorbim despre lucruri despre care ea nu poate vorbi cu nimeni altcineva – a spus Harry pentru The Today Show, în aprilie, despre legătura lui cu regina.

Ce gest emoționant a făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a
Nepoții Reginei Elisabeta a II-a, William și Harry și soțiile lor

În martie 2021, Meghan Markle a vorbit cu Oprah despre propria ei relație „minunată” cu Regina Elisabeta a II-a.

Regina a fost întotdeauna minunată pentru mine. Am avut una dintre primele noastre angajamente comune împreună. Ea mi-a cerut să mă alătur ei și am mers în tren. Și am luat micul dejun împreună în acea dimineață și ea mi-a făcut un cadou frumos.

Mi-a plăcut foarte mult să fiu în compania ei și știu că eram în mașină — da, mi-a dat niște cercei frumoși cu perle și un colier asortat. Și are o pătură pe care pe o pune peste genunchii ei, pentru a-i ține de cald. În ziua aceea era frig afară și a spus: „Meghan, haide!”, și mi-a pus pătura mie peste genunchi.

Ce gest emoționant a făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a
Prințul Harry și Meghan Markle

După moartea Reginei, Harry a vorbit despre cât de mult a prețuit timpul petrecut cu ea, în special primele ei întâlniri cu Meghan și, ulterior, după nașterea copiii lor, Archie și Lilibet.

Bunico, această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, dar eu voi fi mereu recunoscător pentru toate momentele petrecute împreună – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant șef.

Mă bucur că ai cunoscut-o pe soția mea dragă și i-ai îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți. Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și toate celelalte lucruri care ne leagă. Deja ne este foarte dor de tine. Și nu doar de nouă, ci întregii lumi.

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, prima reacție după decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Citeşte şi: Ce trebuie să facă Prințul Harry de acum în prezența Camillei, Regina consoartă. Ducele de Sussex nu o are la inimă pe femeia care i-a luat locul mamei sale

Citeşte şi: Secretul lui Fuego pentru a se menține în formă după ce a slăbit. „În fiecare dimineață fac asta!”

Citeşte şi: Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022, la reședința sa din Scoția, Castelul Balmoral, la 96 de ani. Elisabeta a Ii-a a domnit timp de 70 de ani, fiind cea mai cea mai longevivă suverană a Marii Britanii, cel mai în vârstă monarh din lume și având a doua cea mai îndelungată domnie din istoria lumii, după Ludovic al XIV-lea al Franței, care a stat pe tron 72 de ani.

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!