Meghan Markle a dat sfaturi vestimentare femeilor nevoiașe, într-o ținută de peste 5.000 lire sterline

De Oana Savin pe
Meghan Markle a dat sfaturi vestimentare unor femei vulnerabile și fără loc de muncă, în cadrul unui eveniment de caritate. Însă, la acest eveniment, ducesa de Sussex a apărut într-o ținută ce costă peste 5.000 de lire sterline.

Meghan, care este însărcinată cu primul ei copil, a vizitat Smart Works, ce are sediul la Spitalul St. Charles din Kensington, o organizație ce oferă haine pentur interviuri și programe de formare profesională pentru femeile aflate în dificultate.

Ducesa, în vârstă de 37 de ani, a purtat un palton semnat Oscar de la Renta ce are o valoare de 2.600 lire sterline, o rochie de maternitate de la casa de modă Hatch care costă 179 lire sterline și o pereche de cercei ce au fost evaluați la suma de 315 lire sterline.

De asemenea, ea a purtat o geantă din colecția Victoriei Beckham, cu un preț de aproximativ 1.700 lire sterline și o pereche de pantofi de 500 lire sterline.

Soția Prințului Harry le-a ajutat pe aceste femei nevoiașe să își aleagă haine potrivite pentru diverse interviuri.

Meghan a vizitat în secret de mai multe ori organizația Smart Works și a oferit consultanță pentru mai multe femei, a anunțat Palatul Kensington.

Sunt foarte fericită să fiu aici. Voi deja știți de câte ori am venit până acum. Este bine că acum pot face o vizită oficială și să vorbesc despre munca voastră”, a declarat Ducesa, care a devenit patroana regală a acestei organizații.

Meghan Markle a dat sfaturi vestimentare femeilor nevoiașe, într-o ținută de peste 5.000 lire sterline

Meghan Markle, în vizită la Smart Works

Regina Elisabeta a II-a i-a încredințat lui Meghan Markle patronatele a patru organizații din Marea Britanie, printre care și cea a Teatrului Național.

Sursă foto: Hepta

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere