Meghan Markle ar fi vrut să fie exclusă din Familia Regală „din prima zi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 septembrie 2022, 17:05

Meghan Markle și-ar fi dorit chiar din prima clipă să fie exclusă din rândul familiei regale britanice. Se pare că ducesa ar fi pus de mult timp la cale așa-numitul Megxit.

O nouă carte scoate la iveală detalii despre casa regală și acțiunile actriței americane de la începutul relației cu Prințul Harry. În această carte, numită „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, se spune că ducesa ar fi devenit „obsedată” de renunțarea la rolul de senior al Familei regale.

Autorul cărții, Valentine Low, susține că Meghan a uitat cum Palatul a ajutat-o și a susținut-o și, în schimb, ea s-a axat pe perioadele când a fost decepționată de ei.

Meghan Markle ar fi vrut să fie exclusă din Familia Regală „din prima zi”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Un fost angajat al curții, citat de Low, spune că „toată lumea știa că instituția se va măsura în funcție de fericirea ei”.

„Greșeala lor a fost să creadă că ea vrea să fie fericită. Ea își dorea să fie respinsă deoarece era obsedată excludere din prima zi”, a mai spus acesta, citat de The Mirror.

Autorul scrie că cinicii ar zice că Meghan doar „își crea urme de dovezi” pentru a-și susține povestea respingerii.

„O succesiune de oameni decenți, toți cei care au crezut în Meghan și au vrut ca lucrurile să meargă, au ajuns să fie atât de dezamăgiți încât au început să suspecteze că strigătele ei de ajutor făceau parte dintr-o strategie care avea un singur final: părăsirea familiei regale”, a scris autorul.

„Aceștia au crezut că ea a vrut să poată spune „Uitați cum nu au reușit să mă ajute””, a completat Valentine Low.

Porecla primită de Meghan Markle de la angajați

În aceeași carte este dezvăluită și porecla pe care Markle a primit-o de la angajații ei. Se pare că aceștia au numit-o pe ducesa de Sussex o „sociopată narcisistă”.

Un fost angajat al ducilor a afirmat că mai mulți angajați erau atât de nefericiți încât spuneau că fac parte din „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor”.

Se pare că Meghan Markle a avut mai multe neînțelegeri cu angajații palatului. Totul ar fi început în momentul în care i s-a interzis să accepte cadouri de la organizațiile comerciale.

„Au avut loc mai multe incidente referitoare la cadourile pe care mai multe companii i le trimiteau lui Meghan. Soseau în mod constant la Palatul Kensington. Haine, bijuterii, lumânări… Veneau non-stop”, a spus o sursă lui Low.

„Acest lucru nu i-a picat bine lui Meghan”, a subliniat sursa.

În prezent, Prințul Harry și soția sa locuiesc în California, unde s-au mutat după ce au părăsit Familia Regală.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!