Megan Fox, atac dur la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe actriță?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 02 noiembrie 2020, 14:52

La finalul lunii mai a anului acesta, actorii Megan Fox (34 de ani) și Brian Austin Green (47 de ani) au confirmat că s-au separat. În prezent, actrița formează un cuplu cu rapperul Machine Gun Kelly (30 de ani).

Perechea are împreună trei fii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani). Actorul mai are un fiu, Kassius (18 ani), din fosta relație cu actrița Vanessa Marcil.

Și rapperul are o fiică în vârstă de 12 ani, Cassie, dintr-o fostă relație. Recent, în mediul online, Brian a publicat o imagine în care, alături de el, era surprins și fiul cel mic al fostului cuplu.

Megan Fox, atac dur la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe actriță?

Megan Fox, atac dur la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe actriță?

În secțiunea de comentarii a respectivei fotografii Megan a scris: „De ce trebuie să fie Journey în această imagine? Nu este greu să tai fotografia.

Sau să alegi o imagine în care ei nu apar. Am sărbătorit Halloween-ul grozav alături de ei ieri, dar, după cum poți observa, fiii noștri sunt absenți pe contul meu de Instagram.

Știu că îi iubești, dar nu înțeleg de ce nu te poți opri din a-i afișa. Ești intoxicat de dorința de a hrăni narațiunea omniprezentă că aș fi o mamă absentă, iar că tu ești tatăl anului, peren și etern dedicat.

Îi ai în grijă jumătate din timp. Felicitări, ești o ființă umană remarcabilă. De ce ai nevoie ca internetul să fie ecoul a ceea ce ar trebui să fie evident doar din iubirea copiilor tăi pentru tine?”.

În luna august, Brian și-a atacat fosta soție în mediul online. La doar câteva ore după ce Megan a publicat o fotografie alături de actualul ei partener, actorul i-a „împrumutat” descrierea în mod ironic.

Brian s-a folosit de mesajul actriței pentru a descrie 4 imagini cu cei patru fii ai lui. „Dureros de frumoși băieți … Inima mea vă aparține”, a scris actorul. Aceeași descriere o publicase actrița cu câteva ore înainte, dedicată iubitului ei.

Brian a dezvăluit că el și actrița s-au despărțit la finalul anului trecut după ce Megan a filmat un proiect în afara țării.

Actrița a revenit acasă și i-a cerut lui Brian spațiu. Cuplul s-a căsătorit în anul 2010, după ce s-a cunoscut în 2004 și logodit în 2006.

Foto: Instagram

Citește și:

Vloggerița Ruxi a avut coronavirus: „Nu mi-am pierdut gustul și mirosul”

Antrenorul Simonei Halep, despre starea sportivei: „Are simptome medii“

Actorul Denis Ștefan, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!