Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman. Ce a scris în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 17:36

Marius Elisei (34 de ani) și Oana Roman (45 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Recent, în mediul online, Marius a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă.

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman. Ce a scris în mediul online

„Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte”, a scris Marius pe Instagram.

În fundalul fotografiei pe care a scris textul, Marius a pus piesa artiștilor ruși Rauf & Faik, Te iubesc de mult timp, despre o dragoste neîmpărtășită. La începutul lunii aprilie, Oana dezvăluia că fostul ei partener de viață ar fi într-o relație.

Ulterior, în presă s-a scris că noua iubită a lui Marius ar fi însărcinată. „Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă.

Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Când ai pe cineva, mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții [cu actuala iubită]. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă. Repet, nu este nimeni în viața mea”, a mai spus.

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

„Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat. Sunt foarte mulți oameni care vor să facă rău, pentru că răul se face cel mai ușor. Dar măcar să vină cu ceva care este plauzibil, decât să bage copii la mijloc”, a adăugat.

În februarie 2021, în emisiunea La Măruță, Marius a admis că-și dorește să devină din nou tată. „Eu chiar îmi mai doresc și un copil. Nu-mi doresc să o las pe Isabela singură. Știu cum sunt copiii când sunt singuri și cum sunt când au frați”, a mărturisit atunci.

„Într-adevăr îmi doresc copii, dacă o să mă ajute Dumnezeu. Dar nu pot să mă duc să mă întâlnesc cu cineva, să o las gravidă, Doamne Ferește! Este total absurd!”, a mai spus Marius Elisei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!