Mama lui Kate Middleton, siluetă impecabilă la 68 de ani. Ce face de arată atât de bine

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 14:54

Mama lui Kate Middleton și-a serbat recent ziua de naștere și a impresionat prin forma fizică excelentă pe care o are. Carole Middleton a împlnit 68 de ani, dar nu-i arată.

Mama prințesei de Wales se menține de ani buni într-o formă fizică de invidiat, iar secretul ei este un stil de viață cât mai sănătos din care nu lipsesc sportul și grija la alimentație.

Carole Middleton locuiește cu soțul ei într-o zonă rurală

Pe lângă Kate, Carole mai are doi copii, pe Pippa și pe fratele surorilor Middleton, James. Carole și soțul ei, Michael, locuiesc la o fermă în Bucklebury, Berkshire. Faimoasa bunică este și femeie de afaceri, ea ocupându-se de un proiect numit Party Pieces ce pune la dispoziția clienților toate articolele necesare pentru petreceri.

Mama lui Kate Middleton, siluetă impecabilă la 68 de ani. Ce face de arată atât de bineIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Alimentația sănătoasă și mișcarea

Dar ce face, mai exact, mama lui Kate pentru a sfida trecerea anilor?

Într-un interviu pentru Telegraph, ea a dezvăluit că are un anumit plan de alimentație de al care nu se abate niciodată.

“Sunt vegană. Sau, mai bine zi, flexitariană.”

Flexitarismul este o dietă semi-vegetariană ce presupune renunțarea la a mai consuma carne și derivate animale una sau mai multe zile pe săptămână. Așadar, fără ouă, lapte și carne, ne imaginăm că meniul mamei lui Kate se axează pe legume, cereale, leguminoase și alte produse vegetale.

Citeşte şi: Kate Middleton, accesoriul care i-a schimbat întreaga ținută. Oricine îl are în garderobă

Știm și despre Kate și sora ei, Pippa, că adoptă un stil de viață asemănător cu al mamei lor, bazat pe cât mai puțină carne. La micul dejun, Kate bea un suc plin de nutrienți făcut din legume verzi. Iar Pippa mărturisea tot pentru Telegraph că prima masă a zilei este alcătuită fie dintr-un iaurt cu fructe tăiate și semințe prăjite, ovăz și nuci, fie dintr-o felie de pâine prăjită cu ou și avocado.

“La orice vârstă e distractiv să sapi!”

Precum Regele Charles și Camila, Carole Middleton este și ea adepta cultivării legumelor în propria grădină.

“La orice vârstă e distractiv să sapi”, a dezvăluit ea, spunând că are morcovi, sfeclă roși și ceapă în grădină.

Citeşte şi: Kate Middleton a împlinit 41 de ani. Abuzurile care i-au marcat adolescența Prințesei de Wales

“Nu există modalitate mai bună de a încuraja alimentația sănătoasă decât să le dai șansa nepoților să vadă cum se cultivă legumele și să-i lași să le aleagă singuri.” – a mai spus ea, potrivit Hello Magazine.

Carole a mai spus că bucătăria este camera ei preferată din toată casa.

“Este o bucătărie/sufragerie/camera de zi. Este inima casei. Îmi place să luăm cina în bucătărie. Când vin prietenii le gătesc, mâncăm, iar apoi ne punem pe dansat” – a mai spus ea.

Foto – Instagram / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!