Madonna, de nerecunoscut. Fanii au criticat-o dur: „E dureros să te privesc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 august 2022, 12:49

La 63 de ani, Madonna a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice și a filtrelor pe care le folosește pentru a-și edita fotografiile și video-urile publicate pe rețelele de socializare.

Madonna a stârnit îngrijorare în rândul fanilor cu ultimele video-uri publicate pe rețelele de socializare. „Regina muzicii pop” este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice, dar și a nenumăratelor filtre pe care le folosește atunci când se filmează sau își face selfie-uri. 

Citește și: „Unde erați atunci când Oana Roman era batjocorită zilnic?”. Răzvan Popescu, de la Radio Zu, mesaj dur în contextul scandalului cu George Buhnici

Mesaje de Sfântul Ilie. Felicitări și urări pentru cei dragi!

Cristina Bălan, despre declarațiile lui George Buhnici: „Vergeturile sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ar trebui să îmi fie rușine?”

Andreea Marin, criticată după ce s-a afișat în costum de baie în mediul online. „Te știam o femeie decentă!”

Madonna, criticată de fani pe rețelele de socializare

Artista este foarte activă în mediul online. Pe Instagram, aceasta are peste 18,4 milioane de urmăritori, iar pe contul TikTok este urmărită de mai bine de 2 milioane de fani.

Ultimele postări ale cântăreței au stârnit însă un val de reacții negative la adresa înfățișării ei. Fanii au implorat-o să renunțe la filtre și intervenții chirurgicale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„OMG, ce s-a întâmplat cu Madonna?”, „Asta nu e Madonna cu siguranță. Eu am crescut cu ea și știu… Nu știu cine e persoana asta din imagini!”, „Te implor, nu-ți mai face nimic la față! Cu greu te recunosc! Nu ai nevoie de operații estetice!”, „E dureros să te privesc!”, „O carieră incredibilă distrusă de filtre. Oprește-te!”, „Ar trebui să ieși la pensie!”, „Mă doare să te văd cu fața asta pe care cu greu o pot recunoaște!”, „Mergi mai departe, e trist să te văd că încerci să ții pasul cu noua generație!”.

Artista, comparată cu Michael Jackson

Unii dintre urmăritori au comparat-o pe Madonna cu Michael Jackson.

„Madonna, trebuie să începi să îți accepți vârsta. Orice ți-ai face la față te face să arăți ca Michael Jackson și nu într-un mod bun”, „Câte operații! Nu mai ești Madonna pe care o iubeam și admiram”, „Dumnezeule, ai nevoie urgentă de un manager care să se ocupe de contul tău de socializare”, „Vă rog, cineva să-i ia telefonul!”, „Ți-ai distrus fața”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii divei.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!