Cristina Bălan, despre declarațiile lui George Buhnici: „Vergeturile sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ar trebui să îmi fie rușine?”

De Unica.ro, pe

Cristina Bălan a dezvăluit prin ce momente dificile a trecut după nașterea gemenilor săi, ca răspuns la declarațiile controversate ale lui George Buhnici despre femei.

Cristina Bălan a devenit mamă de gemeni în 2013. Băieții artistei au venit pe lume cu sindromul Down. În contextul scandalului provocat de declarațiile lui George Buhnici cu privire la siluetele femeilor, cântăreața a povestit că a trecut printr-o perioadă extrem de grea după ce a născut. De teama faptului că lumea o va judeca pentru kilogramele în plus, vedeta ieșea rar din casă.

Cristina Bălan, despre perioada dificilă prin care a trecut după nașterea gemenilor

Aveam peste 90 kg și o depresie cât Titanicul, după nașterea traumatizantă a gemenilor mei. Aveam și celulită și vergeturi. Și nu prea mai ieșeam din casă. Cum să mai ies, să ma vadă și să mă judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem și vedea doar o „balenă”, o obeză, o „nesimțită care bagă 5 șaorme deodată”?! Doar când eram nevoită s-o fac, atunci scoteam nasul în lume. Și atunci, cu capul în jos. Pentru că știu, știu atât de bine cum gândesc oamenii, care nu se gândesc la ce este dincolo de suprafață. Nu știu rănile omului pe care-l judecă la prima vedere. Și eram atât de vulnerabila, încât mă afecta orice privire mai lungă sau plină de dispreț.

Aveam aproape 100 kg, știam că arăt rău, că sunt ceea ce se numește o grasă. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să merg la plajă, să-mi arăt trupul. Nu pentru că nu tânjeam și eu… ci pentru că există atâția oameni care se uită cu scârbă, care se strâmbă și, eventual, fac comentarii, miștouri, încât am preferat să mă izolez până reușesc să slăbesc (ceea ce am și făcut, după doi ani), a povestit Cristina Bălan pe rețelele de socializare.

„Vergeturile sunt vestigiile unor răni emoționale foarte adânci”

Dar de vergeturi nu am scăpat (chiar si cu ani de mers la sală!), ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt rămășițele unei pieli întinse prea mult, în timpul unei depresii post-natale și post șoc traumatic. Ele sunt vestigiile unor răni emoționale foarte adânci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…

Ar trebui să-mi fie rușine? Ar trebui să nu mă mai duc la plajă? Să merg la clinici extrem de scumpe și să dau banii pe intervenții de tot felul? Ca să multumesc… pe cine? Pe niște superficiali, care se uită după ț… și b…? a mai scris vedeta.

Citește și: Cum și-a surprins Leonard Miron iubitul de ziua lui. „Omul ăsta merită!”

Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are un copil cu fiica lui vitregă. „Suntem pe Pământ pentru a ne reproduce!”

George Buhnici, declarații scandaloase. „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Cristina Bălan, despre declarațiile lui George Buhnici: „Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții”

Cristina Bălan a vorbit și despre mesajul transmis de George Buhnici în cadrul unui interviu acordat la Festivalul Neversea, în care spunea că el nu vrea să vadă femei cu celulită și vergeturi când merge la mare și că are noroc că soția lui „arată ca o minoră”.

Haideți, „domnilor”, doar nu credeți că ne pasă de aceste lucruri, nouă, celor cu vergeturi! Avem în suflete alte marcaje, mult mai grave și mai urâte decât niște dungi pe piele. Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții, pentru a atrage atenția, însă subiectul este la fel de important, indiferent de motivație: femeile trebuie să satisfacă ochii masculilor, trupurile lor trebuie să fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calități nenumărate.

Dacă au vergeturi sau celulită, Doamne ferește, să nu îndrăznească să-și arate pielea. Să-și pună burka sau să stea la ele acasă și să serveasca vreun boss. Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și vergeturi și celulită, vă rog eu frumos: la plajă cu voi! Capul sus, zâmbetul pe chip și trupul în slip. P.S: Aaa, uitasem: soțul meu mă iubea și mai pătimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat, și-a încheiat Cristina Bălan mesajul.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!