Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

De Unica.ro, pe

Oana Radu a dus mai mulți ani la rând o luptă cu kilogramele în plus. De această dată, însă, cu sprijinul soțului ei, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, solista a ajuns să aibă o siluetă de invidiat.

Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

„Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață, care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: «Stai, e totul prea strict». Mă plângeam la prieteni. (…)

Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

Dar în același timp oamenii îmi spuneau cât de bine arăt. Când a venit pandemia a fost problema, pentru că până atunci mai mâncam pe furiș când plecam de acasă. Când ne-am băgat în casă zic: «Ce fac, Doamne, unde mănânc?». Și m-am dus în baie.

Este o dependență. Este un drog cu adevărat. Când îți scapă de sub control poți să ajungi rău. Am avut o dată 120 de kg și altă dată 104. Prima dată, ca să slăbesc, am ținut o dietă de pe net. Nu mâncam”, povestea Oana Radu în ianuarie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire înainte de nuntă

Oana Radu, probleme de sănătate după ce a ținut o dietă

Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol

Recent, pe Instagram, cântăreața a publicat mai multe fotografii dinainte și de după ce a slăbit. Silueta ei este rezultatul unui cumul de eforturi, de la regimul alimentar echilibrat și antrenamentul regulat până la diferitele proceduri de îngrijire corporală.

„ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc.

Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! (…) Știiiu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! (…)

Vă spun încă de pe acum că nu voi permite absolut deloc comentarii de la doamnele care nu fac prea multe eforturi pentru viețile dânselor, care mă vor jigni sau vor râde de felul în care am arătat. Este ușor să judeci, să ai păreri, atunci când nu muncești pentru visul tău! Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze! 🙏🏻 Mult succes în lupta cu celulita”, a scris Oana în dreptul imaginilor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!