Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 12:50

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina în 2020, pentru Unica.

În emisiunea de pe YouTube a solistului, 8, 8 și ceva fix, Gina și Smiley au spus ce le place cel mai mult unul la celălalt, dar și care a fost cel mai romantic lucru pe care artistul l-a făcut pentru prezentatoare.

Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol

Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol

„Era prima oară când își sărbătorea ziua acasă de când eram împreună. Ea tot timpul era la Asia Express. N-am putut niciodată să-i fac o surpriză…”, a explicat Smiley.

„De ziua mea, săracul era stresat pentru că eu aveam filmări în ziua aia și trebuia să-mi spăl părul, să na… M-am trezit și Andrei mă întreabă: «Cât mai stai în baie?». Eu eram cu șamponul, cu spumă pe păr, și i-am zis: «Imediat ies! Dar avem două băi, de ce trebuie să mă stresezi pe mine?». El era stresat că voia să iasă surpriza frumos. Într-adevăr, a ieșit foarte frumos. În living mă aștepta un cvartet de coarde. Am plâns în toate filmările”, a povestit Gina.

„Toată lumea plângea în casă”, a completat Smiley. „Și a mai fost când am ajuns seara de la filmări. Am intrat cu mașina și vedeam prea multă lumină, dar nu știam de ce. Curtea era un peisaj feeric. Ningea, luminițe prin toți copacii și eu plângeam la poartă”, a mai spus Gina.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. „Îmi tulbura liniștea”

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

Întrebată ce-i place cel mai mult la cântăreț, Gina a mai spus: „Ești foarte inabordabil. Mi se pare sexy asta la un bărbat. Mie nu-mi plac bărbații libidinoși și m-am tot lovit de acest gen. Mergeam cu Andrei la concerte și apropiații știau că suntem împreună, dar pentru ceilalți era cu semnul întrebării. Și le vedeam pe fete cum veneau pe lângă Andrei și el nu avea nicio treabă. Îmi plăcea chestia asta. Îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage chestia asta”.

Despre ce îi place lui cel mai mult la Gina, Smiley a spus: „Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina. Are un simț al umorului fantastic. Nu ne plictisim deloc. Asta mi se pare foarte mișto”.

„Și mie îmi mai place că nu ai încercat niciodată să mă schimbi. M-ai lăsat să fiu așa. Cred că eu sunt destinată să-ți fiu ție și tu destinat să-mi fii mie. Simți că ai găsit persoana potrivită când omul ăla te acceptă cum ești tu. Eu cu tine m-am simțit tot timpul liberă. Și tu la fel cu mine. Vreau să-ți mulțumesc”, a mai spus Gina.

„Eu am avut o problemă cu asta cu bărbații din viața mea. Mă plăceau la început pentru că eram prietenoasă cu toată lumea, simpatică, și după încercau să schimbe asta, să mă țină doar pentru ei”, a încheiat prezentatoarea.

Gina și Smiley au devenit părinți pentru prima oară pe 9 martie 2021. Cuplul are o fiică, Josephine Ana, acum în vârstă de 6 luni.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!