Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 17:47

Gina Pistol (40 de ani) a devenit mamă pentru prima oară pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV și artistul Smiley (37 de ani) au împreună o fiică, Josephine Ana, acum în vârstă de 5 luni. În mediul online, Gina a publicat recent o imagine cu zâmbetul lui Josephine.

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

„Am momente, de când am devenit mamă, când mi-e dor de mine. Cred că mamele, mai ales proaspetele mămici, știu la ce mă refer”, a mărturisit Gina la Insta Story, înainte de a publica imaginea cu Josephine. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine AnaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

„Dar asta nu anulează dragostea pe care i-o port, recunoștința și bucuria că o am în viața mea, Doamne ferește. Doar că așa, mai am și eu momente când îmi este dor de mine”, a completat apoi. „Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început.

Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă. Uiți tot. (…) Ne-am descurcat. Suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă foarte bine. Incredibil de bine”, mai spunea Gina în martie 2021.

„Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…)

Citește și:

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu. Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă.

Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte. Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi. Grav”, mai spunea tot în martie 2021.

Cum au ales numele fiicei lor

Întrebat pe Tik Tok „Când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă”, Smiley a răspuns: „Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”.

Smiley și Gina au ales fiecare câte un nume pentru fiica lor. „Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea, care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…) Iar Ana îmi place mie foarte mult.

E un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!