George Buhnici, declarații scandaloase. „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 iulie 2022, 11:34

George Buhnici (41 ani) este în centrul unui scandal după cele mai recente declarații pe care le-a făcut într-o intervenție din cadrul emisiunii XNS, moderată de Dan Capatos.

Cunoscutul vlogger, fost prezentator TV, a vorbit despre aspectul fizic al fetelor pe care le vede la plajă, cu „celulită şi vergeturi” și a spus că se simte norocos pentru că soția lui arată „ca o minoră”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”.

George și Lorena Buhnici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!