Loredana Groza vorbește despre soțul său: „Eu ştiu ce am acasă”

De Mădălina Manole pe
Loredana Groza și soțul său, Andrei Boncea, sunt căsătoriți de 20 de ani și întotdeauna au avut o relație discretă, pe care au preferat să o țină la distanță de ochii curioșilor. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Elena, o domnișoară frumoasă, în vârstă de 20 de ani.

Loredana Groza, 48 de ani, vorbește rareori despre familia sa, iar acum a decis să facă acest pas și să-și deschidă sufletul. Lory, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a explicat de ce a ales să-și protejeze imaginea familiei de-a lungul timpului: „Da. De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, – a mărturisit Loredana Groza într-un interviu acordat pentru OK!Magazine.

Loredana Groza si Andrei Boncea

Lory a răspuns și la întrebarea legată de zvonurile de despărțire care au apărut de-a lungul timpului și a lămurit situația în stilul său caracteristic: „Lasă-i să se gândească… Niciodată! (n.r. n-a simțit vreodată nevoia să dea vreo replică). Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei, vorba cântecului”. 

Citește și Denisa de la Bambi s-a logodit. Cu cine se iubește artista 

Citește și – Ozana Barabancea iubește tradițiile. Artista este pasionată de ii și… busuioc

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO