Lisa Marie Presley și picanteriile din căsnicia cu Michael Jackson. „El mima că au raporturi intime”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 14:12

Lisa Marie Presley a încetat din viață joi, 12 ianuarie 2023. Unica fiică a Regelui Rok’n’Roll-ului, Elvis Presley, avea 54 de ani și a murit în urma unui stop cardio-repirator.

Lisa Marie Presley a avut o viață presărată cu suferințe și situații controversate care și-au pus amprenta asupra ei.

Lisa Marie Presley, Michael Jackson și ciudățeniile din căsnicia lor

Un episod prin care a trecut fiica lui Elvis Presley și a părut bizar pentru public a fost mariajul cu Michael Jackson. Nimeni nu bănuia că între cei doi va putea exista o relație, așa că decizia lor de a se căsători a fost pusă pe baza unor interese din partea regelui muzicii pop, care și-ar fi dorit să pună mâna pe moștenirea muzicală a tatălui Lisei. Mai mult, în 1994, când mariajul a fost făcut public, mulți au presupus că totul s-a petrecut pentru a reface imaginea lui Michael Jackson, știrbită la momentul respectiv de o serie de acuzații de abuz infantil.

Lisa Marie Presley și picanteriile din căsnicia cu Michael Jackson. "El mima că au raporturi intime. Și țipa până ajungea la orgasm"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Lisa Marie Presley avea 27 de ani când s-a căsătorit cu Jackson. Într-una dintre primele lor apariții ca soț și soție, la postul ABC, ei au declarat că sunt cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt și că plănuiau să facă un copil.

“Facem sex?” – a întrebat într-o emsiune live proaspăta mireasă, ușor îmbujorată de rușine. La care amândoi au răspuns – “Da, da, da!”

Citeşte şi: Lisa Marie Presley, o viață marcată de suferință! Și-a găsit tatăl mort, fiul s-a sinucis, a căzut în patima drogurilor și a divorțat de 4 ori

“Deci nu ne prefacem?” – ar fi spus Michael Jackson, referitor la căsătorie. Iar Lisa Marie a adăugat – “Cum poți să te prefaci 24 de ore pe zi – să te culci cu cineva, să te trezești cu cineva? Nu mă voi căsători cu un om dacă nu mă îndrăgostesc de el.”, notează Mirror.

Cu toate acestea, în 1996, când Lisa Marie Presley a solicitat divorțul din cauza unor “neînțelegeri irecnciliabile”, ea a recunsocut, într-un interviu pentru Rolling Stone, că s-a gândit mai bine la ce a fost între ei. Și “intențiile ei au fost bune”. “Dar nu îți pot spune intențiile lui” – a mărturisit ea.

Citeşte şi: De ce l-a părăsit Priscilla Presley pe Elvis. Adevărata poveste a celui mai popular cuplu al anilor ’70

Indiferent dacă mariajul lor a fost real sau nu, cert este în casa lor se întâmplau lucruri bizare, legate de relațiile intime. Se spune că, uneori,  Michael Jackson doar mima că întreține raporturi sexuale cu Lisa. Iar alteori obișnuia să țipe, pe un ton foarte subțire, până ajungea la orgasm.

„Făcea să pară că Lisa a fost în dormitorul lui!”

Sandy Domz, care a lucrat ca asistent administrativ la Neverland Ranch, unde Lisa și Michael locuiau, a declarat pentru documentarul CBS Inside Edition că „nu părea să fie o relație naturală sau de prietenie între ei”.

Citeşte şi: Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Michael lăsa lenjeria intimă aruncată pe podea. Și dădea cu parfumul ei  în cameră, pentru a face să pară ca Lisa Marie a fost în dormitor. Dar din câte știu, ea nu a fost niciodată acolo, în dormitorul lui. Ea era fie în Camera Trandafirilor, fie dormea în camera de oaspeți.”

„Făceam curat și am simțit că Michael mă ia peste picior!”

Și fosta menajeră a lui Jackson, Adrian McManus, a declarat că vedeta ajunsese să pună pahare sparte lângă pat pentru a sugera că a avut loc o noapte pasională, sălbatică.

“Făceam curat, am simțit că Michael mă ia peste picior. Totul părea atât de bine pus la punct. Pentru că asta nu s-a întâmplat niciodată înainte. Sigur, erau chiloții, cămășile și pantalonii lui aruncate peste tot, dar nimic din ce le aparținea femeilor cu care a mai avut relații nu a fost vreodată acolo.

M-am gândit că încerca să mă facă să cred că se întâmplă ceva între el și ea. Știam că se întâlnesc, dar el încerca să mă facă să cred că sunt apropiați din punct de vedere sexual. Mereu am avut îndoieli.” –  a dezvăluit Adrian.

Citeşte şi: „Sunt nebun după tine”. Scrisoarea secretă a lui Michael Jackson către Lisa Marie Presley

Se mai spune și că Lisa obișnuia să le zică prietenilor ei că Michael cânta și țipa până ajunge la orgasm, ceea ce pe ea o făceau să chicotească.

Jackson și Lisa, în ipostaze intime în videoclipul piesei “You are not alone”

Lisa și Michael ar fi făcut sex, prima data, când au fost în conacul lui Donald Trump, din Florida. Fata lui Elvis le-ar fi zis prietenilor că “au băut toată noaptea”. Iar ei i-ar fi plăcut să stea în picioare în timpul actului. “A fost absolut sălbatic. A început lent, iar apoi el a vrut din ce în ce mai mult.”

Pentru a întări ideea că între ei chiar au existat raporturi sexuale, a fost lansat videoclipul piesei “You are not alone”, din 1995, unde Jackson și Lisa apar în ipostaze intime la un moment dat.

În plus, în timpul evenimentului MTV Video Music Awards, din 1994, Michael a sărutat-o sălbatic pe Lisa, în timp ce se aflau pe scenă, în fața tuturor. El ar fi făcut acel lucru pentru a le arăta tuturor natura relației lor. Dar Lisei i s-a părut un gest oribil.

“Nu a fost ideea mea. A fost îngrozitor. A fost ideea managerului. Mi s-a părut stupid. Dintr-o data, devenisem o piesă din mașinăria de PR a lui Michael” – a declarat fata lui Elvis Presley, în trecut.

Foto – Profiemdia / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!