Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, roluri principale într-un nou serial de televiziune

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 aprilie 2019, 16:20
Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante vor juca rolurile principale într-un nou serial de televiziune, "Liber ca pasărea cerului". Când va avea loc premiera. 

După o pauză de 14 ani, Ștefan Bănică revine pe micul ecran în comedia „Liber ca pasărea cerului”. Serialul spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-un moment greu. Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârşită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite. Cei doi vor să se lămurească ce trebuie să facă cu viața lor și sunt convinși că vor depăși mai ușor orice obstacol dacă se ajută reciproc.

liber ca pasarea cerului, stefan banica jr si marius florea vizante

Alături de Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, iau parte la distracție și actorii Jojo – Cătălina Grama, Andreea Samson, Adrian Anghel, Alma Costin și Laila Abdel Hafiz.

liber ca pasarea cerului actori

“Am filmat anul trecut timp de o lună si jumătate, aproape zi de zi, în plină vară, în mai multe locații. A fost un ritm de lucru alert. M-am înțeles excelent cu Vizante, ne-am distrat copios, am construit si anumite scene împreună, care nu existau în scenariul inițial. M-am înțeles bine cu întreaga echipă, căreia îi mulțumesc pentru răbdare. Iar personajele care apar permanent, interpretate de Jojo – Cătălina Grama, Andreea Samson, Adrian Anghel, Alma Costin și Laila Abdel Hafiz, colorează extrem de bine serialul. Liber ca pasărea cerului e un gen de poveste care nu s-a mai făcut până acum în serialele românești. Nouă ne-a plăcut foarte mult această experiență. Sper ca telespectatorilor să le placă acest serial și să îndrăgească personajele”, spune Ștefan Bănică.

stefan banica jr liber ca pasarea cerului

“Liber ca pasărea cerului a fost o propunere interesantă pe care, deși am încercat, mi-a fost foarte greu s-o refuz. Și mă bucur că nu am făcut-o. Am muncit mult, ne-am zbătut mult și cred că a ieșit un serial care va plăcea multora. Sunt sigur că oamenii se vor recunoaște în toate situațiile și întorsăturile din filmul acesta. Se vor recunoaște inclusiv în șmecheriile pe care va încerca să le facă personajul Orlando, pe care-l joacă Ștefan. De asemenea, mă bucur pentru că am ajuns să îl cunosc mai bine pe Ștefan și să colaborăm extraordinar. E unul dintre cei mai buni profesioniști pe care i-am întâlnit vreodată și un prieten de nădejde. Nu poate să iasă de aici decât un serial mișto”, spune Marius Florea Vizante.

marius florea vizante liber ca pasarea cerului

Primul episod al serialului de comedie „Liber ca pasărea cerului” îl puteți urmări duminică, 21 aprilie, de la 20.00, la Antena 1.

Sursă foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!