Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West. Care a fost motivul despărțirii?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 22 februarie 2021, 17:13

Kim Kardashian (40 de ani) și Kanye West (43 de ani) divorțează după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Vedeta de reality-show a depus actele de divorț de rapper. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West. Care a fost motivul despărțirii?

O sursă a declarat pentru E! News: „Kim se săturase să aștepte. A încercat să-i dea o șansă. Voia să depună actele anul acesta. A oferit suficient din timpul ei. Este timpul să meargă mai departe”. Potrivit aceleiași surse, nimeni nu a înșelat pe nimeni.

„Nu au fost aventuri. Nimeni nu a făcut nimic rău. S-au îndepărtat”, a mai declarat sursa. Perechea este dedicată îngrijirii copiilor lor. Cu toate acestea, rapperul n-a fost prin preajma celor mici recent. Copiii locuiesc alături de Kim în Calabasas, California.

Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West. Care a fost motivul despărțirii?

Kanye locuiește în Wyoming și va locui, cel mai probabil, în continuare acolo. Fiica lor cea mare, North, înțelege oarecum ce se întâmplă, iar cei mici s-au obișnuit să-i vadă pe Kanye și pe Kim separați, deci nu va fi foarte dificil pentru ei să se acomodeze.

„Kim le-a spus copiilor că îl iubește pe tatăl lor, dar că trebuie să fie separați. Nu prea înțeleg ei pe deplin ce se întâmplă, dar sunt familiari cu relația la distanță a părinților lor”, a mai spus o altă sursă.

Tot a doua sursă a adăugat că vedeta TV este „în mod clar tristă, dar sigură pe decizia de a divorța”. Kim știe că este cea mai bună decizie pentru ea și pentru familia ei. Totodată, se simțea deja divorțată de o lungă perioadă de timp.

Aceeași sursă a dezvăluit că rapperul este „supărat” în sufletul lui. Nu voia ca ea să depună actele însă a fost de acord că este decizia corectă. „El și-a dorit să meargă relația lor. În cele din urmă, însă, s-au înțeles unul pe altul, iar Kanye a respectat dorința lui Kim.”

O relație complicată

În ultimele luni, relația lor a fost supusă mai multor provocări. În luna iulie a anului trecut, Kim a vorbit pentru prima dată despre o serie de mesaje publicate de rapper pe Twitter, mesaje în care spunea că era controlat de familia lui Kim.

„Așa cum mulți dintre voi deja știți, Kanye suferă de bipolaritate. (…) Este o boală complicată și greu de înțeles”, a spus atunci. În finalul mesajului, Kim a mărturisit că a decis să vorbească despre respectivele mesaje pentru a înlătura stigma care înconjoară bolile mentale.

Ulterior, perechea părea să se fi împăcat. Anul trecut, pentru aniversarea ei de 40 de ani, Kanye i-a oferit cadou o hologramă cu tatăl ei, Robert Kardashian, care s-a stins din viață în anul 2003.

Foto: Instagram

Citește și:

Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume au ales pentru micuț

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!