Justin Bieber, dat în judecată de un fotograf pe care l-a lovit cu mașina

De Oana Savin pe
Justin Bieber a fost dat în judecată de un fotograf pe care, în anul 2017, l-a lovit cu mașina. 

Accidentul a avut loc în fața unei biserici din Beverly Hills, când artistul pleca de la slujbă, relatează TMZ.

În timp ce Bieber ieșea cu mașina, l-a accidentat pe fotograful William Wilson. Justin a oprit imediat mașina și a încercat să îi ofere victimei primul ajutor. De asemenea, a rămas la fața locului până la venirea poliției.

Autoritățile nu l-au pus atunci sub acuzare pe Justin Bieber, calificând acest incident ca fiind un accident provocat de paparazzi. Cum paparazzi se aflau în stradă, polițiștii au considerat că artistul canadian l-a lovit din greșeală pe Wilson după ce s-a simțit derutat de comportamentul agresiv al fotografilor.

Acum, William Wilson a decis să îl dea în judecată pe Bieber, susținând că ar fi condus neglijent. El a declarat că accidentul suferit i-a provocat „dizabilități permanente, l-a afectat emoțional și la nivel general”.

Deși nu a precizat ce răni i-a provocat Justin, fotograful a publicat în mediul online o înregistrare cu el în spital, în urma incidentului.

Justin Bieber a câștigat de-a lungul carierei sale mai multe premii, printre care patru American Music Awards şi un Grammy și a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global.

Cântărețul a fost inclus în top 10 cele mai influente persoane din lume, realizat de revista Forbes, în anii 2011, 2012 și 2013.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO