Jessie J a dezvăluit că nu poate avea copii

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 14 noiembrie 2018, 11:37
Jessie J a dezvăluit că are probleme de fertilitate și nu poate avea copii. Vedeta a declarat că vestea i-a fost dată cu patru ani în urmă și a decis să păstreze secretul până în acest moment.

Într-un moment curajos, Jessie J, în vârstă de 30 de ani, a jurat că va deveni mamă în următorii ani, indiferent de mijloacele la care va fi nevoită să apeleze, relatează The Mirror.

Înainte de a interpreta piesa „Four Letter Word”, de pe ultimul său album, cântăreața a spus publicului: „Mi s-a spus în urmă cu patru ani că nu voi putea avea copii niciodată”.

Nu vă spun acest lucru pentru simpatie deoarece sunt una din milioanele de femei și bărbați care au trecut prin asta și vor trece prin asta”, a continuat ea.

Oferind cuvinte de încurajare și sfaturi altor persoane care trec prin probleme similare privind fertilitatea, Jessie a continuat: „Nu poate fi ceva ce ne definește dar am vrut să scriu acest cântec pentru mine în momentul meu de durere și tristețe și de asemenea să îmi ofer fericire, să ofer altor oameni ceva ce pot asculta în acel moment când devine foarte greu”.

Așadar dacă ați experimentat așa ceva sau ați văzut pe altcineva care trece prin așa ceva sau a pierdut un copil, atunci să știți că nu sunteți singuri în durerea voastră și mă gândesc la voi când interpretez această piesă”, a încheiat artista.

Jessie J a declarat, în anul 2013, că își dorește să aibă copii și că vrea să își întemeieze o familie „cât mai curând”.

Când am împlinit 25 de ani ceva s-a schimbat în mine. Văd copii în viitorul meu 100%. Foarte curând. Am început să mă gândesc că vreau ca copiii mei să privească în urmă și să spună: Nu a fost mami uimitoare? Chiar am început să mă gândesc la ce las în urmă pentru ei”, declara atunci Jessie J pentru Marie Claire.

În prezent, vedeta are o relație cu actorul Channing Tatum, care s-a aflat în public la show-ul susținut la Royal Albert Hall. Acesta a adus-o la concert pe fiica sa, Everly, în vârstă de 5 ani, din relația cu fosta sa soție, Jenna Dewan.

Citește și: O cântăreață celebră va lăsa toată averea pisicilor

Citește și: Soția lui Michael Schumacher, dezvăluiri despre starea fostului pilot

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!