Jennifer Lopez, declarație de dragoste emoționantă pentru Ben Affleck: „Mă simt binecuvântată”

De Unica.ro, pe

Jennifer Lopez i-a făcut o urare emoționantă lui Ben Affleck, de Ziua Tatălui. Cu această ocazie, artista i-a transmis și un mesaj plin de dragoste logodnicului ei.

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, a transmis pe rețelele de socializare, de Ziua Tatălui, un mesaj emoționant pentru iubitul ei, Ben Affleck.

La mulți ani de Ziua Tatălui pentru cel mai atent, iubitor, afectuos, consecvent și altruist tătic dintotdeauna! O zi fericită, iubirea mea, a scris artista.

Citește și: Tot ce nu știai despre mâncatul emoțional: „Peste 70% dintre femeile cu obezitate au fost abuzate sexual în copilărie”

Jennifer Lopez, declarație de dragoste emoționantă pentru Ben Affleck: „Mă simt binecuvântată”

Soția lui Jorge, siluetă impecabilă în bikini la aproape 50 de ani

Loredana Groza bifează o nouă apariție provocatoare

Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick

Jennifer Lopez, declarație de dragoste emoționantă pentru Ben Affleck: „Mă simt binecuvântată”

Aceasta a publicat și un video cu imagini în care apare alături de Ben Affleck, în ipostaze tandre, iar pe fundal i-a făcut o declarație de dragoste.

Asta e cea mai bună perioadă a vieții mele. Îmi iubesc cariera, dar nimic nu mă împlinește mai mult decât ideea că pot să îmi construiesc o familie cu cineva față de care simt o iubire profundă, și care este la fel de dedicat familiei și nouă. Mă simt binecuvântată, a transmis artista.

Ben Affleck are cu fosta soție, Jennifer Garner, trei copii: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani. J.Lo este și ea mămica a doi copii: gemenii Emme și Max, în vârstă de 14 ani, pe care îi are din fostul mariaj cu Marc Anthony.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au anunțat că s-au logodit din nou în luna aprilie, la aproape 20 de ani de când s-au hotărât prima oară să își întemeieze împreună o familie. Dacă atunci, la începutul anilor 2000, au renunțat la relație chiar înainte de căsătorie, acum cei doi par mai siguri ca niciodată că vor să-și unească destinele pentru totdeauna.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!