Își mai doresc Adela Popescu și Radu Vâlcan al patrulea copil?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 15:10

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (44 de ani) au trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani) și Adrian (2 luni). Adela și Radu formează un cuplu de 11 ani, s-au logodit în 2014 și s-au căsătorit în anul următor. Al treilea fiu al perechii s-a născut pe 11 iulie 2021.

Își mai doresc Adela Popescu și Radu Vâlcan al patrulea copil?

Recent, prezentatoarea „Vorbește Lumea” a vorbit despre al patrulea copil. În februarie 2021, Adela a dezvăluit care a fost reacția lui Radu după aflarea sexului celui de-al treilea copil. „A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii!». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a spus Adela atunci.

Recent, însă, prezentatoarea a mărturisit că nu se mai vede mamă pentru a patra oară. „S-a încheiat, de tot, gata”, a declarat Adela. Tot atunci, actrița a dezvăluit ce i-a spus tatăl ei după nașterea lui Adrian. „Nu mai faceți, tată, copii! Gata, vă ajung trei. Că vă trec tinerețile”, a spus Doru Popescu. „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”, a mai glumit Adela.

Adela Popescu Radu Vâlcan copii

„Eu visez la momentul în care copiii vor avea independență, nu mă omor după perioada asta. Vârsta asta a lor mi-e simpatică, mi-e dragă, dar vârsta ideală pentru mine e aceea la care sunt independenți, în sensul că nu trebuie să fiu atentă să le fac observație să nu cadă. Să putem să ne plimbăm cu bicicletele în junglă și ei să pedaleze singuri”, mai spunea Adela în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

„Eu în momentul ăla vreau să ajung. Vreau să călătoresc, să văd lumea cu ei așa. (…) La un moment dat vrei să te bucuri de momente frumoase și sigur că sunt mame care se bucură de bebelușeală, dar eu nu sunt genul”, a mai spus atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Adela și Radu vor pleca în vacanță la Roma de ziua actriței, mai precis pe 8 octombrie. Aceasta va fi a treia escapadă doar în doi a perechii de când au devenit părinți. Prima a fost după nașterea lui Alexandru, la Barcelona, iar a doua după nașterea lui Andrei, în Dubai. „De 5 ani sunt însărcinată și alăptez, nu vă faceți griji”, a glumit Adela, în platoul Vorbește Lumea.

„Spune acum, în fața poporului, tu mă lași însărcinată pentru că îți place cum arăt cu forme?”, l-a întrebat Adela pe Radu. „Cine a zis treaba asta? Da! Da, așa este, recunosc!”, a răspuns prezentatorul. „Atunci, scumpe, dau drumul la mâncat, decât să facem copii, uite, sunt greu de întreținut”, a continuat Adela. „Păi, ce facem, că tu ești mereu însărcinată și și mănânci”, a completat Radu în glumă. „Aia e problema”, a încheiat prezentatoarea.

Adela și Radu s-au mutat în casă nouă în decembrie 2021. „În clipa în care am deschis ușa și am intrat, e adevărat că mirosea a curat pentru că fusese o echipă care făcuse curățenie, lucrurile erau așezate, perdelele erau puse. Eu nu știam încă cum arătau perdelele, văzusem doar pozele. Am avut un sentiment incredibil”, a spus Adela în ianuarie 2021.

„E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!