Ioana Ginghină, optimistă după divorț: „Nu mă mai înghesuie nimeni”

De Mădălina Manole pe
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat luna trecută și, cu toate că a fost un adevărat șoc pentru îndrăgita actriță, iată că aceasta a reușit să treacă cu bine momentul critic al despărțirii.

Ioana Ginghină, în vârstă de 41 de ani, privește viața cu mult optimism și abordează o atitudine pozitivă. Chiar dacă este prea devreme pentru a spune că rănile divorțului sunt complet vindecate, Ioana încearcă din răsputeri să-și abată atenția de la gândurile care îi pot provoca rău. Actrița și-a luat fiica, pe Ruxi, și a plecat într-o scurtă vacanță la părinții săi, în Sibiu: „Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe. Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival. Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea” – își începe fosta soție a lui Alexandru Papadopol destăinuirea pe blogul său.

Ioana Ginghina si fiica sa, Ruxi

Ioana Ginghină a găsit puterea să glumească și să facă haz de necaz când, la reîntoarcerea în București, aceasta a fost întâmpinată de o casă goală, fiica sa rămânând în vacanță la bunici:  Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase. Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, – a mai scris Ioana Ginghină pe blogul său.

Ioana Ginghină se preocupă mai mult de propria-i persoană după ce decizia divirțului a fost luată și nu putem să nu remarcăm că afișează o siluetă de invidiat și un aer cuceritor care o prinde de minune și pentru care primește constant aprecieri. În plus, fotografiile cu Ioana în costum de baie și în ipostaze incitante abundă pe contul său de Instagram.

Vezi imagini cu Ioana Ginghină în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro