În ce relații sunt Oana Roman și Marius Elisei la două luni de la divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 aprilie 2021, 17:08

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Recent, vedeta de televiziune a dezvăluit care este relația dintre ea și fostul ei soț acum.

În ce relații sunt Oana Roman și Marius Elisei la două luni de la divorț

Oana a răspuns mai multor curiozități venite din parte urmăritorilor ei de pe Instagram. Printre multe altele, Oana a spus care este alimentația ei în prezent, care sunt cheltuielile ei lunare și în ce relații a rămas cu fostul soț.

„Evident [țin legătura cu Marius], avem un copil împreună. Cu Marius vorbesc aproape zilnic. Nu mi-a fost și nu îmi este ușor, dar [divorțul] a fost o decizie conștientă și asumată”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Vedeta TV a împlinit 45 de ani pe 13 aprilie 2021. Cu ocazia aniversării sale, Oana a călătorit în Egipt alături de fiica ei, Isa.

Ce așteptări are Oana Roman de la viitoarea relație

„Sunt foarte multe așteptări și atunci, dacă va mai fi să fie, va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Isa să fie ok, [deci] să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine.

Cel mai important, la vârsta pe care o am, este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță. Să știu că mă pot baza pe el, că mă poate sprijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

„Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate, deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa.

Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet. Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine.

Eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza pe ea. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta”, a mai spus vedeta TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!