Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 martie 2021, 18:30

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Oana Roman a vorbit despre copilăria ei.

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

„La noi a fost dintotdeauna democrație în familie. (…) Mama era foarte puternică. Ea și-a început cariera mai devreme, fiind și mai mare decât tata ca vârstă.

Era cumva o persoană pe care noi o vedeam drept exemplu, model. Mama muncea foarte mult. Era șef de secție la radio pe limba arabă. Venea foarte târziu acasă.

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Am avut o guvernantă de mică. O nemțoaică pe care o chema Cici care nu era rea și pe care am iubit-o din tot sufletul. A fost ca o bunică pentru mine. Și mama și tata aveau fiecare personalitatea lui”, începe Oana Roman.

„Am primit o educație foarte strictă din punctul de vedere al manierelor. Vine de la bunica din partea mamei pentru care, fiind soție de ambasador 35 și ceva de ani, totul trebuia să fie ca la carte.

Tata este absolut obsedat de curățenie și ordine. (…) Mă responsabiliza tot timpul. Ai greșit, plătești. Nu-mi era frică de el, dar era o autoritate. Eu am fost un copil ne-cuminte și cam băiețoi. Alor mei le era frică să nu pățesc ceva.

Noi stăteam la Victoriei și mergeam la joacă spre Cișmigiu. Uitam să vin la timp acasă, ajungeam și-l vedeam transfigurat. Se gândea că am pățit ceva. Mi-am luat-o de câteva ori de la el pentru că am ajuns târziu acasă”, a mai spus vedeta.

Oana Roman: „Eu nu mă plângeam la ei mei”

„L-am întrebat mai târziu: «Crezi că a meritat să mă bați cu cureaua pentru că am întârziat?». Că n-am făcut nenorociri. Era tensiunea pe care el o simțea că nu știa ce era cu mine. O dată chiar a plecat după mine”, mai mărturisește vedeta.

Când era tristă, Oana a admis că nu se refugia în brațele nimănui. „Eu nu mă plângeam la ei mei. (…) Mă mai guduram la Cici. Eu am refuzat să merg la grădiniță.

Am fost la o creșă privată și apoi m-a trimis mama la sora bunicii mele, la țară la Râmnicu-Vâlcea. Acolo a fost foarte bine. (…) Eram foarte răsfățată. Eram extrem de fericită”, mai spune.

Cu timpul, Oana a realizat că felul în care a fost crescută a ajutat-o să fie mai puternică și să facă față surprizelor neplăcute apărute în viața ei.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre fiul ei Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

Otniela Sandu nu a mers până la 4 ani. De ce afecțiune a suferit? „A fost un șoc pentru ai mei”

Chris Simion – Mercurian, despre pandemie și vindecarea de cancer: „Viața este pe zile”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!