Detalii picante neștiute din viața actriței Greta Garbo: când și cu cine și-a pierdut virginitatea

De Unica.ro, pe

Greta Garbo se numără printre cele mai mari vedete ale epocii de aur de la Hollywood, iar mai multe detalii despre viața ei intimă au ieșit la suprafață.

Greta Garbo nu s-a măritat, nu a avut copii și nici relații de dragoste de durată. A fost împreună cu bărbați, cu femei, cu persoane singure, dar și căsătorite, din toate păturile sociale, după cum arată OK! Magazine.

Actrița obișnuia să se concentreze pe partea fizică a relațiilor, nu pe cea emoțională. Acest lucru a reieșit și din relatările actorului Gilbert Roland, care a scris în autobiografia sa că Greta Garbo s-a culcat cu el când a început al Doilea Război Mondial și el s-a înrolat în armată. Deși i-a lăsat lenjeria ei intimă, Greta Garbo nu a vrut să mai audă de Gilbert Roland luni mai târziu, când el a revenit acasă pentru o pauză.

Una dintre cele mai cunoscute relații ale Gretei Garbo a fost cu fotograful Cecil Beaton. Aventura lor a început la mijlocul anilor 1940 și s-a extins pe o perioadă de douăzeci de ani. Însă întrevederile lor erau ocazionale, cu scopuri fizice, ținând cont că cei doi nu aveau o relație oficială.

Citește și: Brianna Caradja, despre perioada în care avea o relație cu Irinel Columbeanu: „Era un bărbat viril. Cu mine putea!”

Citește și: Gabriela Cristea, criticată că-și editează fotografiile: „Cum în poze ești așa de slabă? Noi te vedem la TV…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Citește și: Ana Baniciu, pregătită să devină mamă! „Poate apare copilul înainte de nuntă…”

Conform biografului oficial a lui Beaton, Hugo Vickers, actorul ar fi spus despre relația sa fizică alături de Greta Garbo următoarele: „În mod surprinzător, sunt atât de violent şi am o energie nelimitată atunci când vine vorba să-mi fac «datoria». Mă uimeşte şi pe mine, iar pe ea… ei bine, până şi pe ea o şochează complet de ce sunt în stare să fac în pat!”.

Însă prima experiență amoroasă a Gretei Garbo se petrecuse cu mult timp înainte. Când avea 15 ani, Greta Garbo a jucat într-o reclamă la un magazin din Stockholm. Atunci și-a făcut primul iubit, pe Max Gumpel. Max Gumpel era un olimpic suedez cu mult mai în vârstă decât copila. El avea 30 de ani la vremea când a cunoscut-o pe Greta Garbo și a fost cel cu care ea și-a pierdut virginitatea.

Foto – Wikimedia Commons

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!