Gina Pistol și Smiley, în cea mai haioasă ipostază chiar înainte de a deveni părinți. Cum s-au filmat cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 16:36

Mai sunt doar câteva zile până când Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. Vedeta s-a pregătit deja pentru a aduce pe lume primul copil, iar acum tot ce mai are de făcut este să aștepte momentul nașterii.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

De când au anunțat că așteaptă un copil, Smiely și Gina au fost tot mai activi pe rețelele de socializare și și-au ținut fanii la curent, zilnic, cu tot ceea ce li s-a întâmplat.

Gina Pistol și Smiley, în cea mai haioasă ipostază chiar înainte de a deveni părinți. Cum s-au filmat cei doi

Recent, Smiley și Gina au postat un clip haios pentru a le arăta tuturor ce fac ei doi luni seara când la televizor se difuzează, la aceași oră, pe posturi diferite, emisiunile unde ei sunt prezentatori.

Citeşte şi: Smiley vorbește pentru prima dată despre căsătoria cu Gina Pistol. Ce a dezvăluit artistul

Smiley este jurat la show-ul difuzat la Pro Tv “Românii au talent”, în timp ce Gina Pistol prezintă concursul culinar de pe Antena 1, “Chefi la cuțite”. Din moment ce ambele emisiuni se difuzează luni seara, de la ora 20:30, puteți ghici pe ce post se uită cei doi? Ei bine, după cum se poate vedea în clipul postat pe Instagram și TikTok, ziua de luni pentru Smiley și Gina e și ziua în care se “bat” pe telecomandă pentru a urmări emisiunea în care ei sunt protagoniști.

Imaginile haioase au devenit virale în mediul online, mai ales că, foarte curând, acestea se vor număra printre ultimele momente postate în online cu Smiley și Gina Pistol în doi.

 

@smiley_omulLunea nu stim cum sa ne impartim intre „Romanii au talent!” si „Chefi la cutite” …voi cum procedati? ##smiley ##romaniiautalent ##chefilacutite♬ My Love – Smiley

Smiley și Gina Pistol, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc

Gina și Smiley sunt împreună de mai mulți ani, dar abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația: „Este o relație normală. O relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. (…) Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc”, mărturisea Gina atunci.

În toamna anului 2020, Gina și Smiley au anunțat public că așteaptă un copil. „Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, scria prezentatoarea la momentul respectiv, într-o postare, pe contul personal de Instagram.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro