Gabriela Prisăcariu, noi imagini cu burtica de gravidă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 aprilie 2021, 13:22

Dani Oțil (40 de ani) și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), vor deveni părinți anul acesta. În mediul online, modelul a publicat un videoclip în care își mângâie zâmbitoare burtica. Dani și Gabriela știu sexul bebelușului, dar nu vor să-l dezvăluie pentru moment.

Gabriela Prisăcariu, noi imagini cu burtica de gravidă

În videoclip, Gabriela este surprinsă purtând colanți negri și un tricou alb oversized. Se apropie de oglindă, își ridică tricoul și își mângâie burtica. În fundal se aude piesa Perfect Day a artistului Alex Seewald, cunoscut drept Tundra Beats. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi.

Gabriela Prisăcariu, noi imagini cu burtica de gravidă

La fel și sexul copilului, dacă este fetiță sau băiat, sau cine știe, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Click!.

Citește și:

Dani Oțil, surprins de colegii de la „Neața cu Răzvan și Dani” după ce a anunțat că va fi tată

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Gabriela Prisăcariu: „Nu am voie să fac sport!”

„Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.

Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai spus Gabriela.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!