Fotografii de colecție: Cristiano Ronaldo alături de iubita sa și cei patru copii

De Mădălina Manole pe
Cristiano Ronaldo se poate declara un tătic fericit și pe deplin împlinit. Celebrul fotbalist, în vârstă de 32 de ani, are patru copii, mezina familiei nascându-se în urmă cu doar 4 zile.

Micuța Alana Martina, căci despre ea este vorba, este primul copil al lui Ronaldo cu Georgina Rodriguez, iubita sa cu care, conform presei internaționale, se va căsători anul viitor. Modelul a publicat o fotografie cu cea mică pe contul său de Instagram, alături de un mesaj înduioșător, din care redăm un fragment: “A fi mamă și a-i crește pe cei mici m-a făcut să trăiesc o fericire supremă, iar acum, cu sosirea Alanei Martina suntem pe deplin o familie completă, mai fericiți de atât nu se putea.”

Georgina Rodriguez si fetita lui Ronaldo

Nici Cristiano Ronaldo nu a fost mai prejos, acesta publicând pe contul său de Instagram o fotografie direct din sala de nașteri, unde se afla alături de fiul său cel mare, Cristiano Junior, în vârstă de 7 ani, conceput cu ajutorul unei mame surogat.

Cristiano Ronaldo tata

Georgina Rodriguez este deja obișnuită cu postura de mamă, aceasta fiind cea care a avut grijă și de Eva și Mateo, gemenii lui Ronaldo în vârstă de 5 luni, concepuți, de asemenea, cu o mamă surogat.

Georgina Rodriguez si gemenii lui Ronaldo

În urmă cu două zile fotbalistul portughez tocmai și-a anunțat plecarea de la echipa Real Madrid pe motiv că nu este apreciat la adevărata sa valoare. Însă, cu siguranță, va găsi consolare în mijlocul familiei frumoase și numeroase pe care o are.

Cristiano Ronaldo si familia

Cristiano Ronaldo alături de iubita sa, pe atunci încă însărcinată, și de cei trei copii ai săi

Citește și – Cine este mama gemenilor lui Cristiano Ronaldo

Citește și – Cristiano Ronaldo, declarat cel mai sexy fotbalist

Sursă foto: Instragram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro