Fotografie rară cu mama Prințesei Diana. Cine a publicat imaginea

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 18 martie 2021, 13:35

Duminică, 14 martie 2021, britanicii au celebrat Ziua Mamei. În Marea Britanie, mamele sunt aniversate în a doua duminică a Postului Mare. Cu această ocazie, fratele Prințesei Diana (n. 1 iulie 1961 – 31 august 1997), jurnalistul Charles Spencer (56 de ani), a publicat în mediul online o fotografie nemaivăzută cu mama lor.

Fotografie rară cu mama Prințesei Diana. Cine a publicat imaginea?

Charles a crescut alături de trei surori mai mari, Diana, Sarah și Jane, iar în prezent este custodele proprietății familiei, Casa Althorp. „Zi a Mamei fericită mamelor de pretutindeni”, a scris jurnalistul în descrierea fotografiei cu mama lui, Frances Shand Kydd.

Prințesa Diana

Un urmăritor i-a scris: „Zi a Mamei Fericită. În special Dianei, zilele acestea ne lipsește”. Altcineva a scris: „O doamnă atât de frumoasă și încântătoare. Felicitări!”. Charles este tatăl a șapte copii.

Cel mai recent, jurnalistul a devenit tatăl unei fiice, Lady Charlotte Diana Spencer, în anul 2012. Charles s-a căsătorit cu a treia lui soție, Lady Karen Spencer, în 2011.

Actuala lui parteneră de viață mai are două fiice din primul mariaj, în timp ce jurnalistul mai este tatăl unui fiu, Edmund Spencer (18 ani), și al unei fiice, Lady Lara Spencer (14 ani), din mariajul cu Caroline Freud. Totodată, din primul mariaj cu Victoria Lockwood jurnalistul mai are 4 copii.

În anul 1981, Prințesa Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles (72 de ani). Fostul cuplu, care a divorțat în anul 1996, are împreună doi fii, Prințul William (38 de ani) și Prințul Harry (36 de ani).

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit înaintea nunții regale

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

În ciuda articolelor defăimătoare din presa vremii, Diana a fost iubită de public și apreciată pentru implicarea sa în diverse proiecte caritabile.

În august 1997, Prințesa s-a stins din viață în Paris, Franța, în urma unui accident rutier. În momentul producerii accidentului, mașina în care Diana se afla alături de partenerul ei, Dodi Fayed, era urmărită de paparazzi.

Prințul William și Prințul Harry vor ridica o statuie în onoarea mamei lor

În luna august a anului 2020, fiii Dianei au dezvăluit planul lor de a-și onora mama ridicând o statuie în grădina Palatului Kensington în data de 1 iulie a anului 2021, ziua în care Prințesa ar fi împlinit 60 de ani.

„Prinții speră ca statuia să ajute vizitatorii Palatului Kensington să reflecte asupra vieții și moștenirii lăsate în urmă de mama lor”, se arată într-o declarație oficială.

Foto: Profimediaimages.ro; Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!