Fotografia cu Ryan Gosling ce a devenit virală. Expresia actorului este neprețuită

De Oana Savin, pe
Să întâlnești o vedetă pe care o idolatrizezi poate fi copleșitor, o experiență emoționantă. Acesta a fost și cazul unei tinere care l-a cunoscut pe actorul Ryan Gosling la Festivalul de Film de la Veneția. Reacția ei a fost una care l-a făcut pe starul american să rămână mut de uimire.

Sara, în vârstă de 20 de ani din Udine, Italia, a fost la Festivalul de Film de la Veneția pentru a-și cunoaște idolii. Însă ea nu a mers pentru Ryan Gosling, ci pentru a o întâlni pe actrița Claire Foy, care o interpretează pe tânăra regină Elisabeta a II-a în seria „The Crown”.

Din fericire, Sara a reușit să facă și o poză cu Claire, care i-a semnat un autograf.

Citește și: Meghan Markle, rușinată după ce a lăsat să-i scape numele de alint pentru Harry

În timp ce se recupera după emoția de a-și cunoaște idolul, Ryan Gosling a apărut pe covorul roșu și s-a îndreptat către fanii săi, printre care se afla și prietena Sarei. Fiind vorba despre cea mai bună prietenă a ei, Sara a scăpat un strigăt de fericire în momentul în care actorul i-a dat un autograf acesteia.

Reacția actorului a fost una neprețuită și a fost chiar imortalizată, imaginile cu el devenit virale pe internet.

Fotografia cu Ryan Gosling ce a devenit virală. Expresia actorului este neprețuită

Am mers acolo pentru Claire Foy, dar prietena mea este obsedată de Ryan Gosling și când i-a dat autograful, eram atât de încântată pentru ea și încă sub emoția întâlnirii cu Claire. Am țipat și l-am speriat”, a declarat Sara pentru Unilad.

Citește și: Mama lui Beyonce le-a făcut o surpriză fanilor! Nimeni nu a mai văzut fotografia asta cu artista

Nu sunt fan al lui Ryan. Nu este rău, dar nu sunt un super fan. Am țipat deoarece eram entuziasmată pentru că visul prietenei mele devenise realitate în fața ochilor mei, la doar câteva secunde după ce și al meu se împlinise”, a mai spus tânăra.

Ea a postat pe Twitter filmulețul si imaginea cu expresia lui Ryan Gosling, care imediat au devenit virale.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!