Fosta iubită a lui Justin Bieber arată fabulos în costum de baie

De Amelia Matei, pe
Și-a câștigat faima ca iubita lui Justin Bieber, în 2014, când cântărețul a făcut o pasiune pentru formele superbului model, iar de atunci Yovanna Ventura se bucură de multă atenție din partea presei, dar și a celor aproape 4 milioane de persoane care o urmăresc pe Instagram.

Și, pentru a le menține interesul, frumoasa americană cu origini latine, care locuiește în Miami, statul american Florida, postează imagini cu ea pe contul de Instagram, în care își etalează formele voluptoase.

yovanna ventura 2

Citește și: Exercițiile care îți antrenează tot corpul

Nici paparazzi nu s-au putut abține să nu surprindă câteva cadre cu fosta iubită a lui Bieber, în apă și la plajă, într-un costum minuscul de baie, cu sutien galben cu volănaș și bikini foare decoltați, negri, cu inserții metalice laterale. Vedeta a petrecut câteva zile într-o vacanță în St Barts, în Marea Caraibilor, unde pare că s-a simțit foarte bine. A stat la plajă, a intrat în apă pentru a se răcori, dar a oferit și un spectacol cu formele ei celor din jur.

A photo posted by Yovanna Ventura (@yoventura) on

 

A photo posted by Yovanna Ventura (@yoventura) on

Frumoasa de 21 de ani le arată fanilor de pe Instagram cum își întreține corpul superb: face multe exerciții bazate pe mișcări ale zonei inferioare a corpului, cum ar fi genuflexiuni, fandări, sărituri.

Citește și: Exerciții pe care să le faci pentru avea coapse mai suple

Nu are pic de burtă, așa cum se poate vedea atât în imaginile surprinse de  fotografi, cât și în cele de pe contul ei de socializare. Și asta pentru că este foarte atentă la ceea ce mănâncă și face, cu religiozitate, abdomene. De altfel, se pot vedea și pătrățele bine conturate pe abdomenul ei.

 

A video posted by Yovanna Ventura (@yoventura) on

A video posted by Yovanna Ventura (@yoventura) on

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!