Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, Toto, condamnat la închisoare cu suspendare

De Unica.ro, pe

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, Toto, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus sub influența substanțelor interzise. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, pe numele real Ilie Dumitrescu Badea, a fost oprit în trafic săptămâna trecută, pe Bulevardul Carol I , din București, și depistat pozitiv pentru consum de cocaină și THC5.

Decizia condamnării lui Toto nu este definitivă, ea putând fi atacată în termen de 10 zile de la data comunicării. Judecătorii au stabilit un termen de doi ani de supraveghere de la data rămânerii defitinitve a sentinței.

Citeşte şi: Sică, unul dintre copiii fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de droguri

În tot acest timp, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu este obligat să primească vitiele sonsilierului de probațiune desemnat pentru supravegherea sa. În plus, el trebuie să anunțe deplasările care depășesc cinci zile, întoarcerile, schimabrea locului de muncă, dar și informații și documente pentru a putea fi controlat mijlocul său de existență.

Citeşte şi: INTERVIU Ilie Dumitrescu Jr. – „Actoria m-a învățat că în orice situație există adevăr ce provoacă speranță”

De asemenea, Ilie Badea Dumitrescu trebuie să presteze „o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 zile, la Administraţiei Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, conform deciziei consilierului de probaţiune, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, persoana nu poate presta această muncă.”, mai arată decizia instanței, potrivit g4media.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!