EXCLUSIV! Alex Dima dezvăluie coincidența prin care și-a cunoscut iubita

De Mădălina Manole pe
Alex Dima este unul dintre cei trei protagoniști care apar pe coperta de octombrie a Revistei Unica, iar cu această ocazie, sub lupa Amaliei Enache, colega sa de trust, care în această luna a îmbrăcat haina de redactor-șef, carismaticul prezentator al emisiunii România, Te iubesc! a făcut dezvăluiri în exclusivitate.

Alex Dima este VARDISTUL și acest rol nu și l-a asumat doar în pictorialul nostru, ci și în viața de zi cu zi. Recunoscut grație moralității, integrității și seriozității de care dă dovadă în profesia sa, Alex Dima a acceptat provocarea Unica și ne-a lăsat să-l cunoaștem și dincolo de sticlă. Ce am descoperit? Un bărbat carismatic, cu un simț al umorului fin și foarte bine dezvoltat: „Eu am crescut cu bunica într-o bucătărie foarte mică. Și ea povestea dimineața: Și, azi-noapte, pe la 2-3, donga- donga, Doamne, ce să fie?! Aoleu, ce să fie?! mă gândeam eu. A’ lu’ Cutărică trecea pe stradă“ (râde tare) Eu asta caut, râsul ăla din sat, pe donga-donga cu care am crescut eu. Trebuie (voi, femeile n.r) să-l aveți pe donga-donga, dar să o lăsați mai ușor cu donga-donga (râde cu poftă). Întotdeauna mi-au plăcut femeile cu care am putut să râd, să facem haz. Acum sunt foarte bine, am cu cine…donga-donga (râde).

Alex Dima

 

Alex Dima și-a deschis sufletul în acest interviu pe care i l-a acordat Amaliei Enache pentru Revista Unica și a vorbit despre partenera sa de viață, Georgiana, femeia care-i stă alături de mai mulți ani și pe care a cunoscut-o într-un mod demn de un film de dragoste. Să fi fost coincidență sau destinul să fi insistat să-i scoată, din nou, iubirea în cale? Nu știm răspunsul, dar Alex este împlinit și liniștit: Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine.“ – ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Alex Dima.

Mai multe dezvăluiri din viața jurnalistului Alex Dima în numărul de octombrie al Revistei Unica!

Sursă foto: UNICA/Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO