Elena Gheorghe a povestit cum a fost cerută în căsătorie: „Am lăcrimat și mă înroșisem ca racul”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 aprilie 2019, 16:25
Elena Gheorghe se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este căsătorită, mămică a doi copii și are o carieră de succes. Cu toate că Elena iubește lumina reflectoarelor, soțul său, de asemenea, artist, nu este la fel de acomodat, însă cei doi se înțeleg de minune și formează un cuplu de invidiat.

Elena Gheorghe, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Cornel Ene din anul 2011, iar acum a artista povestit cum a decurs cererea în căsătorie: „Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo, așa că a complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui, voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul.

Elena Gheorghe a povestit cum a fost cerută în căsătorie: "Am lăcrimat și mă înroșisem ca racul"

Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. Mi-a zis că e doar puțin obosit, apoi am luat un trycicle taxi, căci ni s-a părut „funny. După ce am urcat, a început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul, iar când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis „da și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”.

Elena Gheorghe a povestit cum a fost cerută în căsătorie: "Am lăcrimat și mă înroșisem ca racul"

Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010, iar în anul următor, am programat logodna de ziua noastră, care coincide cu ziua mea de naștere. A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă. Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut. Am fi vrut ca, la un eveniment atât de important al vieții noastre, să ne putem concentra mai mult pe noi, pe invitații și pe bucuria acelei zile”, – a declarat Elena Gheorghe într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Sursă foto: Instagram, Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!