După ce a anunțat că este transgender, Elliot Page și-a extirpat sânii. Cum arată acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 17:51
Actrița Ellen Page a anunțat anul trecut că este transgender și își schimbă numele în Elliot Page. Acum, a trecut la pasul următor în transformarea sa și a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar. 

Au trecut cinci luni de când Elliot Page, starul din filmul „Juno” și serialul „The Umbrella Academy” și-a dezvăluit adevărata identitate sexuală. După ce și-a surprins fanii cu anunțul că este transgender, acesta le-a arătat și rezultatul intervenției chirurgicale de îndepărtare a țesutului mamar.

Page a postat pe pagina sa de Instagram prima fotografie în care își arată abdomenul bine lucrat la sală și pectoralii. Acesta a descris operația ca fiind una „salvatoare”. Într-un interviu cu Oprah Winfrey de luna trecută, a spus că asta l-a făcut „să se simtă confortabil” în corpul său „probabil pentru prima dată”, potrivit BBC.

„Experiența revelatoare”, așa cum a numit-o Elliot Page, a fost extrem de apreciată de urmăritorii săi. Postarea în care actorul apare la bustul gol, zâmbitor și fericit, are peste două milioane de aprecieri și numeroase comentarii de susținere, chiar și din partea unor vedete precum Miley Cyrus, Ashley Parklady, Nina Dobrev, Julianne Moore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

Ce a spus Elliot Page despre indentitatea sa sexuală

Elliot Page s-a născut în Canada, în data de 21 februarie 1987 cu numele Ellen Philpotts-Page. Acum foloseşte pronumele el şi ei şi se descrie ca fiind transgender şi non-binar, adică identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină, după cum a anunțat în decembrie 2020.

„Bună prieteni, vreau să vă împărtășesc că sunt trans, pronumele meu pentru adresare este neutru și numele meu este Elliot. Mă simt norocos că scriu asta. Să fiu aici.  (…) Simt o recunoștință copleșitoare pentru oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestei călătorii. Nu pot începe să exprim cât de remarcabil se simte să iubesc în cele din urmă cine sunt suficient pentru a-mi urmări sinele autentic. Am fost inspirat la nesfârșit de atât de mulți în comunitatea trans. Vă mulțumim pentru curajul, generozitatea și munca dvs. continuă pentru a face din această lume un loc mai incluziv și mai plin de compasiune. Voi oferi orice sprijin pot și voi continua să mă străduiesc pentru o societate mai iubitoare și egală”, a transmis vedeta.

Cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Juno, X-Men: Days of Future Past, Tallulah, Flatliners și Inception, a câștigat numeroase premii și a fost nominalizată pentru Academy Award for Best Actress, pentru Golden Globe Award și BAFTA.

Elliot Page divorțează de Emma Portner

Elliot Page a făcut schimbări și în viața sa sentimentală. El și soția sa, Emma Portner, au decis să divorțeze după trei ani de mariaj. Cuplu a confirmat despărțirea printr-o declarație comună.

„Am luat decizia grea de a divorța în urma separării noastre din vara anului trecut. Avem enorm de mult respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați”, au transmis ei.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!