Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan (36 de ani) și Tiberiu Argint (36 de ani) formează un cuplu din luna mai a anului 2020. Perechea doar ce s-a întors din vacanța petrecută în Dubai. Călătoria a fost un cadou din partea lui Tiberiu, cu ocazia aniversării de un an a relației lor.

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Tiberiu este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (38 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Deși până acum a vorbit mereu deschis despre relațiile sale, de această dată, Andreea vrea să-și țină povestea de dragoste doar pentru ea. „Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

Andreea Bălan și Tiberiu ArgintIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, spunea Andreea Bălan în trecut, în emisiunea Xtra Night Show.

Cu toate acestea, recent, Andreea a povestit despre vacanța din Dubai cu Tiberiu: „Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist. Am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”.

Cu toate că se vede pășind din nou către altar, Andreea a dezvăluit că, pentru moment, nu poate face acest pas. „Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se [poate] întâmpla să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai spus solista în aprilie 2021.

Citește și:

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție. Învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva.

Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, mai spunea Andreea Bălan la începutul anului 2021, în emisiunea Star Matinal.

Cântăreața are două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani), din fostul mariaj cu actorul George Burcea (33 de ani). Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. Fosta pereche s-a căsătorit în toamna anului 2019 și s-a separat patru luni mai târziu, în martie 2020. În prezent, actorul formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!