Demi Lovato are un nou iubit. Cine este Jutes, cel care a cucerit-o pe artistă

De Oana Savin, pe

Demi Lovato (30 ani) are un nou iubit. Artista pare mai fericită ca oricând de când în viața ei a intrat Jutes, care este tot muzician.

Demi Lovato și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare când a postat, de Ziua Recunoștinței, o imagine în care apare cu noul ei iubit.

Demi Lovato, fotografia în care confirmă relația cu Jutes

În fotografia postată pe Instagram, care este făcută în oglindă, Demi Lovato este ținută în brațe de Jutes.

„Glisează stânga ca să vezi cât de sexy este iubitul meu”, a scris artista în mesajul care însoțea imaginea.

Reacția tânărului nu a întârziat să apară în comentarii: „Nu trebuie să glisezi ca să vezi cât de frumoasă este prietena mea”.

Demi Lovato are un nou iubit. Cine este Jutes, cel care a cucerit-o pe artistă

„Recunoscătoare pentru acest băiat”, a mai scris Lovato.

La începutul lunii august, cântăreața a confirmat pentru People că se află într-o relație cu Jutes. Totuși, se pare că cei doi formează un cuplu din luna ianuarie a acestui an.

Cine este și cu ce se ocupă Jutes

Jutes este un artist independent. Acesta se folosește de rețelele de socializare pentru a-și promova muzica și are peste 90.000 de urmăritori pe Instagram.

La începutul lunii august, el a lansat piesa „Hollywood Hillbilly”, primul single al ultimului său proiect. De asemenea, în luna septembrie a mai lansat o piesă, intutulată „Out the Door”.

Demi Lovato are un nou iubit. Cine este Jutes, cel care a cucerit-o pe artistă

Jutes a cunoscut-o pe Demi Lovato în momentul în care au colaborat pentru o piesă. Mai exact, artistul a ajutat la compunerea piesei „Substance” și a recunoscut că a fost unul dintre cele mai grele proiecte ale sale, notează Hollywood Life.

O sursă a declarat în trecut pentru People că cei doi se înțeleg de minune, iar Jutes este „un tip grozav”.

„Este o relație sănătoasă și fericită”, a spus sursa.

Demi Lovată, logodită cu Max Ehrich

Înainte de a-l întâlni pe Jutes, care pare a fi partenerul perfect pentru artistă, Demi Lovato a fost logodită cu Max Ehrich. Acesta a cerut-o de soție după doar patru luni de relație.

Demi Lovato are un nou iubit. Cine este Jutes, cel care a cucerit-o pe artistă

Cei doi au început să se întâlnească în luna marie 2020 și s-a încheiat în luna septembrie a aceluiaș an. După despărțire, Demi a declarat că după ce a dat jos inelul de logodnă în valoare de 450.000 de dolari, s-a simțit ușurată.

„M-am mințit singură deoarece era un lucru sigur și așteptat. Evident, îmi păsa profund de persoana respectivă, dar în mine era ceva ce spunea: „Trebuie să demonstrez lumii că sunt bine. Pur și simplu nu am nevoie de un obiect pe degetul meu care să mă facă să simt că am totul pus la punct”, a afirmat artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!