De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu (64 de ani) a lansat în decembrie 2021 cartea „Istoriile unui vehement. Ipocrația”. Cartea are și un al doilea volum, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, care s-a lansat pe 16 februarie 2022, și în care a vorbit deschis despre relația cu fosta lui soție, Monica Gabor (34 de ani).

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

Irinel și Monica au împreună o fiică, Irina Columbeanu, în vârstă de 15 ani. Irina locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu iubitul ei, Mr. Pink, precum și cu fiul bărbatului. Irinel a invitat-o pe Monica la lansarea celei de-a doua cărți a lui, însă modelul nu a venit.

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

„Absenți… cred că soții Pink sunt, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a declarat Irinel Columbeanu în ziua lansării.

„Primul volum, dacă l-ar fi citit, cred că mi-ar fi comunicat părerea lor. Când am vorbit ultima oară cu Irina, nu mi-a spus nimic, iar Monica nu ar fi ezitat să-mi spună. Pe Irina n-am invitat-o, pentru că ea are școală în această săptămână și n-am vrut să-i tulbur frecventarea cursurilor. Pe Monica am invitat-o în scris, pe What’s App, iar pe Mr. Pink telefonic. Mr. Pink mi-a zis să-l las să discute cu soția lui și încă nu mi-a răspuns, dar mă rog, acum e târziu”, a mai declarat Irinel Columbeanu în emisiunea „Xtra Night Show”.

Deși nu au fost prezente la lansarea volumelor scrise de afacerist, Monica Gabor și Irina Columbeanu și-au încurajat urmăritorii din mediul online să achiziționeze cărțile.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

În al doilea volum, Irinel descrie momentul primei întâlniri cu Monica, în seara zilei de 13 iulie 2005. Monica se oprise la București în drum spre mare, unde trebuia să ajungă alături de alte modele de la agenția Transilvania Fashion, pentru a face fotografii care să-i servească drept recomandare în proiectele viitoare.

Studioul foto se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile. Modelul a fost așteptat în stația microbuzului cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, patronul agenției de modele Transilvania Fashion.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica, o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu în a doua lui carte, potrivit Impact.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!