Cum arată Lili Sandu în luna a șasea de sarcină: „Cea mai bună versiune a corpului meu”

De Unica.ro pe
Lili Sandu a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină și se pregătește să devină mămică pentru prima dată. Cu toate că în câteva zile va împlini 41 de ani, frumoasa actriță se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Lili Sandu va naște în trei luni de zile, însă își poate afișa fără niciun fel de reținere burtica de gravidă. Actrița s-a filmat în costum de baie și recunoaște că se simte mai sexy ca niciodată, cu atât mai mult cu cât în perioada sarcinii nu a luat foarte mult în greutate:

„Aceasta este, de departe, cea mai bună versiune de vară a corpului meu. Îmi place cum corpul meu se schimbă de la o zi la alta, doar pentru a fi cel mai sigur loc pentru copilul meu. Nu mai există dorințe superficiale create de social media cum ar trebui să arate «perfecțiunea». Pentru mine, aceasta este cea mai mare realizare a mea”, – a scris Lili Sandu în dreptul filmulețului în care le arăta prietenilor virtuali burtica de gravidă acoperită doar de costum de baie.

Citește și – Oana Roman, în colaps financiar. Vedeta își vinde ceasul primit cadou la absolvirea facultății

Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Silviu Țolu. Cu un an în urmă, chiar de ziua ei de naștere, iubitul i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor. În decembrie, au primit vestea mult-așteptată: aceea că vor deveni părinți, iar de Ziua Îndrăgostiților au făcut anunțul. Cei doi așteaptă venirea pe lume a unui băiețel.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier

Citește și – Mihai Bendeac, infectat cu coronavirus: „În cinci minute am avut toate simptomele”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro