Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic. „E plin de gândaci și ne dau mâncare cu viermi!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 12:34

Tenismenul sârb Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) este obligat să stea cazat într-un hotel din Melbourne și va rămâne acolo câteva zile. Djokovic a ajuns miercuri, 5 ianuarie, în Melbourne, unde trebuia să participe la Australian Open. Pentru că nu este vaccinat anti-COVID-19 și nu se încadrează în excepțiile prevăzute de legislația australiană, marelui campion i-a fost anulată vizita și refuzată intrarea pe teriroriul Australiei. Sportivul a făcut o contestație cu privire la decizia de anulare a vizei și luni, 10 ianuarie, va afla verdictul judecătorilor.

În tot acest timp, Djokovic trebuie să stea în Park Hotel, din cartierul Carlton, Melbourne, unitate de cazare destinată în special refugiaților. Despre acest hotel, presa internațională nu are prea multe cuvinte de laudă. Părinții lui Djokovic și susținătorii săi sunt indignați că un sportiv de talia lui este lăsat să stea în condiții delăsătoare.

Vezi cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic în galeria foto de mai jos.

Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic. „E plin de gândaci și ne dau mâncare cu viermi!”

Mă simt îngrozitor de 24 de ore. Îl țin ca pe un prizonier. Nu este corect. Nu este uman. Acela este un hotel mic, dacă îl putem numi hotel… este pentru imigranți. E plin de gândaci acolo, e murdar, mâncarea este îngrozitoare, a spus Dijana Djocovic, mama sportivului, joi,  într-o conferință de presă, potrivit foxsports.com.

Citeşte şi: Novak Djokovic, probleme cu participarea la Australian Open pentru că nu s-a vaccinat anti-COVID-19

Park Hotel a ajuns în atenția presei internaționale în luna decembrie a anului trecut, când în urma unui incendiu, a fost nevoie de evacuarea refugiaților care erau cazați acolo. Pe 27 decembrie 2021, în mediul online au început să apară poze cu mâncarea din hotel.

Citeşte şi: Mesajul transmis de soția lui Novak Djokovic: „Vom creşte din această experienţă”

Am fost șocat! Mâncarea de acolo pune în pericol sănătatea oamenilor. Nici măcar animalele nu pot mânca așa ceva. – a spus o persoană care a fost cazată acolo.

Urgent! Uitați-vă la această mâncare cu viermi! A fost adusă la ora 5.50 P.M. pentru 34 de persoane. Până și gardienii au spus că nu se poate mânca. Acum, acești 34 de oameni nu au ce mânca la cină. – a dezvăluit un alt individ cazat acolo, în dreptul unei fotografii cu o porție de mâncare plină de viermi.

În luna octombrie, 21 de personae au fost raportate pozitiv cu COVID-19 în hotelul respectiv.

Foto – Facebook / Profimedia / h-rez.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!