Cum arată cei doi băieți ai actriței Pamela Anderson. Și-au susținut mama pe covorul roșu / FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 11:09

Pamela Anderson și-a lansat documentarul „Pamela, a love story”, iar cei doi băieți pe care îi are din mariajul cu Tommy Lee, au însoțit-o pe covorul roșu.

Brandon Thomas Lee (26 ani) și Dylan Jagger Lee (25 ani) au vrut să își arate susținerea față de mama lor, care a făcut dezvăluiri incendiare în documentarul Netflix.

Brandon și Dylan, pe covorul roșu alături de Pamela Anderson

La premiera documentarului „Pamela, a Love Story”, actrița în vârstă de 55 de ani a declarat că se simte foarte emoționată.

Cum arată cei doi băieți ai actriței Pamela Anderson. Și-au susținut mama pe covorul roșu / FOTOIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Desigur că sunt emoționată. Sunt toate aceste amintiri frumoase, dar și amintiri dureroase. Dar am vrut să mă întorc și să resimt toate acele lucruri”, a spus Pamela Anderson pentru People.

„Așa mi-am scris cartea. Am vrut să trec prin toate capitolele vieții mele și să resimt acele lucruri. A fost greu. A fost foarte greu”, a precizat actrița.

Iar produsul final a fost emoționant și pentru cei doi băieți ai Pamelei, Brandon Thomas și Dylan Jagger. Amândoi au fost prezenți la premiera documentarului Netflix.

„Cred că Brandon a fost puțin emoționat. Și Dylan a fost puțin emoționat când l-a văzut. Brandon a văzut foarte mult din el. Face asta de doi ani, așadar a fost un proces lung și, ca mamă, nu vrei să îți împovărezi copiii. Dar acesta a fost ca un proiect de familie, însă încărcat cu multă emoție”, a explicat Pamela Anderson.

Citește și: Pamela Anderson a dezvăluit că a încercat să își omoare bona: „Mă molesta. Au fost trei, patru ani de abuz”

Citește și: Jack Nicholson, surprins de Pamela Anderson în timp ce avea relații intime cu două femei

Citește și: Pamela Anderson pune Hollywood-ul pe jar. Dezvăluiri scandaloase despre actorii din Cetatea Filmului: „Mi-a oferit un apartament și un Porche să…”

Citește și: Cum arată Pamela Anderson nemachiată la 54 de ani

Brandon Thomas Lee, despre celebra sa mamă: ”O persoană incredibil de inteligentă

Fiul cel mare al actriței, Brandon, susține că lumea nu o cunoaște pe adevărat pe mama sa.

„O știu dintotdeauna, dar când mă gândesc la mama, mă gândesc la o persoană incredibil de citită, inteligentă, sufletistă și pasionată. Și cred că lumea nu a văzut-o niciodată așa”, a declarat Brandon Thomas Lee.

Fiul Pamelei spune că înainte, „poate oamenii au observat felul în care arată sau compasiunea sau alte lucruri, dar la sfârșitul zilei, cred că nu i-au acordat suficient credit sau o altă șansă pentru a se recuceri înainte ca o parte din aceste lucruri îngrozitoare să i se întâmple”.

„Întotdeauna am văzut-o ca pe o femeie incredibil de talentată și puternică, cu atât de mult potențial și cred că încă o văd astfel”, a completat Brandon.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată cei doi copii ai Pamelei Anderson.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!