Cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand. Concurentul Asia Express și soția lui, Monica, o închiriază: „Simți că ești la terapie”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2024, 15:33

Nicolai Tand (50 ani) și soția lui, Monica, și-au construit casa visurilor în Rozavlea, Maramureș, locul în care celebrul chef s-a născut și a copilărit. Deși au făcut totul după bunul lor plac, cei doi nu locuiesc acolo, ci folosesc locația mai mult ca o casă de vacanță, domiciliul lor fiind în București. Astfel, concurentul Asia Express și partenera sa au decis să închirieze casa în sistem Airbnb.

Nicolai Tand și Monica Tand au transformat un vechi grajd într-o casă de vis

Nicolai Tand nu este doar bucătar, ci și antreprenor. Acesta a construit în comuna sa natală, Rozvlea, o casă superbă, cu șapte camere. Însă el și familia sa merg acolo ocazional, astfel că a decis să o închirieze în perioada în care el nu este prezent. Concurentul Asia Express și soția lui, Monica Tand, au transformat un grajd vechi, aflat în curtea casei natale, într-o casă superbă.

„Nicolai este foarte legat de locul în care s-a născut, de casa copilăriei, așa că ăsta a fost punctul de pornire. Am transformat un vechi grajd, aflat în curtea casei natale, în noua noastră casă. Mie îmi place foarte mult designul de interior, cu toate detaliile pe care le presupune acesta, așa că a fost o plăcere pentru mine să mă ocup de la cap la coadă de tot ce înseamnă amenajare. Am vrut să fie ceva simplu, dar cu accente maramureșene, așa cum suntem și noi, de altfel”, a povestit Monica Tand în urmă cu ceva timp pentru Alist Magazine.

„Pentru că nu reușim să ajungem acolo decât de câteva ori pe an, în marea partea a timpului închiriem casa în sistem Airbnb și m-am bucurat enorm că, de fiecare dată, oamenii ne-au spus cât de mult le-a plăcut cum era amenajată „Casa dintre dealuri””, a mai spus ea.

Citește și: Nicolai Tand, dezvăluiri din căsnicia cu soția lui, Monica Tand: „O relație bună e aia care e intensă” / Exclusiv

Citește și: „În proporție de 80% nevastă-mea se ocupă de educația copiilor”. Care crede Nicolai Tand că e cea mai mare provocare pentru părinți în 2024 / Exclusiv

În living, Nicolai și Monica Tand au amplasat o masă recondiționată, la care lucra pe vremuri tatăl bucătarului, care era tâmplar.

„Geamul din dormitor a fost o mare realizare în această casă (și o provocare, în același timp) și am avut o super-satisfacție când a fost, în final, gata. În fiecare dimineață când te trezești ai în fața ochilor dealurile de pe Valea Izei. Este atât de frumos și liniștitor, încât și dacă stai pur și simplu în pat și te uiți pe geam simți că ești la terapie”, a mai spus Monica Tand.

Cât costă o noapte de cazare la „Casa dintre dealuri”

Pe site-ul Airbnb este menționat faptul că această pensiune, „Casa dintre dealuri”, se închiriază doar pentru un sejur de minim două nopți. La disponibilitatea turiștilor sunt trei camere și trei băi, iar prețul este de 996 lei pe noapte.

Cum „Casa dintre dealuri” poate fi închiriată pentru minim două nopți, prețul ajunge la 1992 lei. Dar în acest preț intră și timpul petrecut în curtea uriașă cu o priveliște de vis.

Citește și: Ce casă modestă are Nicușor Dan. Primarul Capitalei locuiește cu chirie în Sectorul 5. „Îmi place foarte mult cartierul!”

Citește și: Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu ar fi fost incendiată intenţionat. Cine este noul proprietar al casei: „Era imposibil să ia foc”

„Cândva, aveam un gard din beton, făcut de tata, dar l-am schimbat cu unul din nuiele împletite, deși toată lumea mă întreba de ce fac asta. Acesta este, de fapt, Maramureșul. Încerc că păstrez locurile, așa cum le-am primit de la bătrânii noștri, să vină turiștii pentru lemn, pentru țesături, pentru tradiții. Podelele pensiunii sunt puse de mine, doar sunt fecior de tâmplar! Este, de fapt, o casă de vacanță, o locație frumoasă, unde vin să petreacă și alții, cu o curte frumoasă, pot să vină și cu câini și cu copii mici. Nu este deloc scump la noi”, a dezvăluit Nicolai Tand pentru Playtech.

Anul trecut, Nicolai Tand a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Rozavlea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand

Sursă foto: Airbnb, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter