Cum arată acum ”Juanita Solis”, fiica ”Gabriellei Solis”, din ”Neveste Disperate”

De Amelia Matei, pe
Împătimitele serialului ”Neveste disperate” o știu pe Madison de la Garza din rolul năzdrăvanei Juanita Solis, fiica cea mare a lui Gabrielle și a lui Carlos Solis. Pe atunci o puștoaică grăsuță și plină de energie, acum actrița a slăbit considerabil și s-a apucat serios de sport.

Madison de la Garza, acum în vârstă de 15 ani,  a jucat în serialul ”Neveste disperate”, difuzat în America de postul ABC, în perioada 2008-2012, iar mulți dintre fanii producției o știau ca pe o puștoaică pusă tot timpul pe șotii, o adevărată ”pacoste” care voia să-i atragă mereu atenția mamei ei, Gabrielle Solis (Eva Longoria).

juanita gabrielle

Puțini sunt cei care știu însă cum mai arată Madison acum. Vedeta s-a transformat într-o adevărată domnișoară, frumoasă, mult mai suplă, dar care a devenit și o împătimită a sportului. Tânăra a devenit specialistă în exerciții ”în aer” (aerial, cum le numesc americanii) destul de solicitante, care presupun mișcarea pe un aparat (mobil sau fix – bară, frânghii) suspendat.

Citește și: Vanessa Paradis îl apără pe Johnny Depp

În câteva imagini pe care Madison le-a postat pe Instagram se poate vedea cât de grele sunt antrenamentele actriței. Pe lângă o atenție mai mare acordată alimentației, acesta este și motivul pentru care Madison a slăbit atât de mult.

madison si demi lovato

Madison (dreapta) și sora ei, Demi Lovato

Pe lângă apariția în celebra producție americană, celebritatea lui Madison se mai datorează și faptului că este sora vitregă a cântăreței Demi Lovato. Cele două se înțeleg foarte bine și sunt chiar bune prietene. Nu de puține ori acestea apar împreună la evenimente și își fac fotografii în ipostaze haioase, după care le postează pe Instagram.

Așa arată acum Madison de la Garza:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!