Cum a reacționat fiica Andreei Tonciu când modelul a leșinat la Survivor România 2022

De Unica.ro, pe

Andreea Tonciu se află în prezent în Republica Dominicană, unde participă în competiția sportivă Survivor România 2022, în echipa Faimoșilor. Modelul și soțul ei, Daniel Niculescu, formează un cuplu din anul 2015. Un an mai târziu, perechea s-a căsătorit, în septembrie 2021 aniversând 5 ani de căsnicie. Cuplul are împreună o fiică, Rebecca Maria (5 ani), născută în iunie 2016.

Cum a reacționat fiica Andreei Tonciu când modelul a leșinat la Survivor România 2022

După una dintre probele competiție, Andreea a leșinat în brațele medicilor veniți să-i acorde îngrijiri. „Cred că-i e un dor imens de fata ei, Rebecca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo”, a explicat mama modelului, în emisiunea „La Măruță”.

Cum a reacționat fiica Andreei Tonciu când modelul a leșinat la Survivor România 2022

„Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde. Are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de reacția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trăit o mare trauma”, a completat.

„Nu cred că (n.red.: Andreea) nu s-a adaptat… Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă… Soțul ei, Daniel, e șocat de ce trăiește ea acolo”, a mai declarat Maria Tonciu.

Soțul Andreei Tonciu, atac dur la adresa lui CRBL, după ce artistul a jignit modelul

Între Andreea și CRBL, coechipierul ei, s-a aprins un conflict în urma căruia solistul a jignit modelul. După ce Andreea Tonciu a criticat-o pe Laura Giurcanu pentru că a stat „în apă cu un băiat (concurentul Radu Itu) trei ore”, având iubit, CRBL a intervenit în conversație: „Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei”.

„Nu-ți mai face harfele astea cu mine. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu «bărbat ca tine»… Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL. „Suie-te pe mine. Ia să vedem, poți?”, a replicat Andreea. „Este o expresie, dar la școală n-ai fost să o înveți”, a încheiat artistul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

S-a aflat secretul! Una dintre concurentele de la „Survivor” a participat în trecut la emisiunea „Burlacul” – despre cine este vorba

Elena Chiriac, atacată de Xonia. Sportiva a nominalizat-o pe solistă pentru eliminarea de la Survivor România 2022

Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

Ce salariu are Dan Pavel, charismaticul prezentator Survivor România?

Vizibil deranjat de reacția artistului, soțul Andreei Tonciu i-a transmis acestuia un mesaj în mediul online. „Nu îți este rușine să vorbești numai cu p***? Arată-ți bărbăția prin altceva, nu înjurându-mi soția! Nu te gândești că ai și tu o fetiță și că poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor?”, a început Daniel Niculescu.

„Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe decât voi. Arată-ți bărbăția cu MINE, nu cu soția mea! JALNIC!! Atât am de spus în legătură cu «bărbații» din ziua de azi, în special «domnul» CRBL, care în emisiunea Survivor mai are puțin și ia femeile la bătaie”, a mai scris.

„Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și se ajungea să dea și în ea! DEZAMĂGIT PROFUND DE ATITUDINEA ACESTUI «DOMN» NEA CAISĂ! Ne vedem curând, Nea Caisă….”, a încheiat. CRBL și soția lui, coregrafa Elena Andreianu, formează un cuplu de la începutul anului 2008. Împreună au o fiică, Alesia, în vârstă de 11 ani.

Echipe Survivor 2022

12 FAIMOȘI: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

12 RĂZBOINICI: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!