Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

De Unica.ro, pe

În ediția de aseară, de la Survivor România 2022, spiritele s-au încins. În cadrul unei probe de forță, pe care „Războinicii” au câștigat-o în cele din urmă, tensiunea dintre concurenți a ajuns la cote maxime.

Astfel, imediat după ce proba a luat sfârșit, cuprins de bucurie, Blaze le-a adresat o înjurătură „Faimoșilor”. Cuvintele au fost îndreptate în primă fază către TJ Miles, iar ulterior către întreaga sa echipă.

Conform cancan.ro, Blaze ar fi spus inițial ”F**k you, TJ!”, iar mai apoi i-ar fi înjurat pe toți „Faimoșii”. Auzind ceea ce a putut să spună concurentul din gașca „Războinicilor”, „Faimosul” Cătălin Zmărăndescu, luptător profesionist și maestru în arte marțiale, a vrut să-i dea o lecție colegului său, însă Roxana Ciuhulescu s-a băgat imediat între ei, pentru a calma spiritele. ”Cred că îl omorai dacă te duceai în el”, i-a spus Roxana Ciuhulescu colegului ei de echipă, Cătălin.

Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

Ulterior conflictului, cele două echipe au căzut la pace, însă comentariile concurenților au continuat. ”Nu au bun simț și respect. Nu merită! Lasă-i în pace, Cătă”, a spus Robert Niță.

Citește și – Survivor 2022: Prima eliminare din echipa Faimoșilor

Citește și – Andreea Bălan este pregătită să iubească din nou. Ce a declarat solista

Citește și – Amalia Năstase e din nou la dietă: „Am pus 15 kg înapoi din cele 30 pierdute acum trei ani”

Citește și – Laurențiu Reghecampf s-a logodit cu iubita? „Este un inel scump”

Citește și – Cum a rezolvat Elena Lasconi problema facturilor mari la gaze și curent în Câmpulung Muscel

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, i-a atenționat pe concurenți, cu ocazia acestui conflict, că violența fizică și verbală nu au ce căuta în cadrul show-ului, avertizându-i totodată că astfel de situații nu vor mai fi tolerate pe viitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!