Survivor 2022: Prima eliminare din echipa Faimoșilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 ianuarie 2022, 11:01

Show-ul Survivor România 2022, difuzat la PRO TV, a început de o săptămână, iar marți, 18 ianuarie, a avut loc prima eliminare din rândul Faimoșilor.

După o primă săptămână petrecută în Republica Dominicană, Războinicii și Faimoșii au avut parte marțide ultima provocare a săptămânii, în jocul pentru recompensă, dar și de primele emoții cauzate de Consiliul de eliminare.

Chiar dacă la începutul jocului, Războinicii și-au pierdut un coleg de echipă care a decis că nu poate face față competiției, aceștia s-au remontat rapid și au reușit să obțină cea de-a treia victorie consecutivă, demonstrând că au o forță reală și o dorință imensă de reușită.

Survivor 2022: Prima eliminare din echipa Faimoșilor

Citeşte şi: Cine l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor România – este vorba despre cea mai importantă persoană din viața lui

Citeşte şi: Mădălin Voicu a aflat târziu de sarcina fiicei sale: „N-a vrut să-mi spună!”

Citeşte şi: Șerban Copoț, mesaj emoționant pentru Roxana, soția lui, cu ocazia zilei de naștere

Citeşte şi: ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

Cu moralul deja scăzut după trei înfrângeri, Faimoșii s-au văzut nevoiți să revină la Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia s-au confruntat cu emoții uriașe, iar cea din urmă a devenit prima concurentă eliminată din competiție. Cu lacrimi în ochi, aceasta și-a luat la revedere de la colegi și va reveni curând la confortul de acasă.

Show-ul a fost lider absolut de audiență

Seara care a adus și prima eliminare în show-ul Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:26. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.1 puncte de rating și 31% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.9 puncte de audiență și 19.4% share. De-a lungul difuzării, 2.1 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:45, aproape 3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

22 de concurenți continuă lupta, iar provocările sunt tot mai mari. Acum au înțeles că pentru a rezista în competiție trebuie să-și depășească orice teamă și să-și amintească că nimic nu este imposibil!

SURVIVOR România revine cu ediții senzaționale duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, doar pe PRO TV! 

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!