Mădălin Voicu a aflat târziu de sarcina fiicei sale: „N-a vrut să-mi spună!”

De Unica.ro, pe

Mădălin Voicu (69 de ani) a avut prima reacție publică după ce s-a aflat că fiica lui Ioana (34 de ani) este însărcinată cu primul copil. Politicianul s-a declarat foarte fericit că va deveni bunic din nou, dar spune că a aflat destul de târziu de sarcină pentru că Ioana ar fi ținut totul secret. În plus, Voicu a mai precizat că și-ar fi dorit ca fiica lui să aducă pe lume un băiat, însă știa că Ioana își dorea foarte tare o fetiță, așa că este împăcat cu gândul că va fi pentru prima oară bunic de fată.

N-am știut! N-a vrut să spună deloc. Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: ”Lui tata nu-i spuneți nimic”. Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana (…) Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență.

Până acum am fost bunic de băieți, acum o să fiu și de fată. Ioana o să facă fată. Dacă ea și-a dorit foarte tare fată, Dumnezeu cred că a ascultat-o. Pe mine m-a neglijat și pe ea a ascultat-o. Sunt tare bucuros că totul este în regulă și că sarcina decurge bine – a mărturisit Mădălin Voicu, potrivit Antena Stars.

Ioana Voicu și-a anunțat sarcina abia acum pentru că, spune ea, primele patru luni au fost destul de grele.

Mădălin Voicu a aflat târziu de sarcina fiicei sale: „N-a vrut să-mi spună!”

A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri… De-asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele 4 luni. De-asta am și făcut anunțul acum, pentru că nu am vrut să-l fac până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi – a dezvăluit Ioana.

Citeşte şi: Șerban Copoț, mesaj emoționant pentru Roxana, soția lui, cu ocazia zilei de naștere

Citeşte şi: Cum gestionează Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu conflictele din relație

Citeşte şi: Cum arată Pamela Anderson la 54 de ani – tu o mai recunoști?

Citeşte şi: ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

Copilul Ioanei și al partenerului ei, Alex Fenechiu, se va naște în primăvara acestui an. Viitorii părinți s-au gândit deja la un nume pentru fetiță și sunt foarte mândri de alegerea lor.

Iese taur, ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult. Am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că, dacă o să am o fetiță, așa o va chema. Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt prima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat. Mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu, când voi rămâne gravidă, voi avea fată – a mai spsus fata lui Mădălin Voicu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!