Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 12:03
Invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Andreea Ibacka a povestit cum a aflat că este însărcinată a doua oară. Cei doi prezentatori s-au amuzat copios. 

Andreea Ibacka (36 de ani) și Cabral (43 de ani) vor deveni din nou părinți în toamna acestui an. Cei doi au dat vestea în stilul caracteristic, cu mult umor. Și mezina familiei, Namiko (2 ani), a fost extrem de încântată de faptul că va avea un frățior sau o surioară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

„A fost un anunț în stilul nostru caracteristic pentru că nu ne luăm foarte în serios în general și atunci facem și haz de necaz, pentru că, vorba aceea, a doua oară știi în ce te bagi, adică ți-o faci cu mâna ta”, a spus Andreea Ibacka în cadrul matinalului de la Antena 1.

Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

Citește și: Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

După ce a anunțat că este transgender, Elliot Page și-a extirpat sânii. Cum arată acum

Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Meghan Markle, acuzată că își manipulează soțul: Harry trebuie salvat de ea!

Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

Andreea Ibacka a povestit amuzată cum a aflat că este însărcinată a doua oară.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…”

„Inițial, el s-a amuzat, a zis: Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a povestit actrița.

Nerăbdătoare să afle dacă este sau nu însărcinată, vedeta și-a făcut testul de sarcină în toaleta unui restaurant.

„Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute”.

Pentru că voia să-și schimbe mașina, actrița a plecat apoi să facă un test-drive. Aceasta a mers însoțită de amicul soțului ei, „pentru că oriunde merge Cabral crește prețul”. În timp ce bărbatul, care se dăduse drept iubitul ei, testa mașina, Andreea și-a amintit de testul de sarcină.

„Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului…”, a mai spus acesta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!