Mama Oanei Roman a avut COVID-19. „Nu am putut să o văd 7 zile”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Oana Roman (45 de ani) a dezvăluit că mama ei, Mioara Roman (81 de ani), a avut COVID-19. În prezent, Mioara este vindecată. Mama prezentatoarea TV suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină – un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

Mama Oanei Roman a avut COVID-19. „Nu am putut să o văd 7 zile”

Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

Mama Oanei Roman a avut COVID-19. „Nu am putut să o văd 7 zile”

„A avut și ea COVID-19. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună este că nu a avut absolut niciun simptom și nici nu i-am spus, ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De-abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu, pentru că nu am putut să merg la ea”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

„Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile, având în vedere starea ei de sănătate. (…) Are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele. (…) Timp de 10 zile, în fiecare lună, face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie în fiecare zi, pentru că are pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc”, mai spunea Oana Roman în trecut.

În mai 2021, Oana mărturisea că încă este afectată de ruptura dintre părinții ei. Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, vedeta TV a spus care este acum relația dintre Mioara și Petre Roman (75 de ani). Fosta pereche s-a căsătorit în anul 1974 și a divorțat în 2007. În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (49 de ani). Cei doi formează un cuplu de 12 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 11.

Citește și:

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman încă este afectată de divorțul dintre părinții ei

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată. Și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman, la „Xtra Night Show”.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare”, a continuat.

S-au mai întâlnit o singură dată, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem de cineva, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai spus.

Oana și partenerul ei de viață, Marius Elisei (35 de ani), formează un cuplu din anul 2013. Deși au semnat actele de divorț în luna februarie a anului 2021, perechea s-a împăcat câteva luni mai târziu, mai precis în iunie 2021. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!